Kako aktivirati YouTube Premium na Samsung Galaxy S20

blank

Vlasnici nove Samsung Galaxy S20 serije mogu uživati u četiri mjeseca besplatnog korištenja usluge YouTube Premium

Video filmove na YouTube aplikaciji možete gledati i bez reklama. Glazbu iz video filmova moći ćete slušati čak i kad je ekran telefona isključen. Ako ste vlasnik Samsunga Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra, tada besplatno gledanje bez reklama možete vrlo jednostavno aktivirati kroz uslugu YouTube Premium, a bit će vam dostupno četiri mjeseca od dana aktivacije.

Kako aktivirati YouTube Premium na Samsung Galaxy S20 telefonima:

– pokrenite YouTube aplikaciju na svojem modelu iz serije Galaxy S20
– kliknite na ikonicu svojeg YouTube računa, u gornjem desnom kutu ekrana
– odaberite YouTube Premium iz izbornika
– kliknite na gumb za probno razdoblje
– unesite podatke za svoju kreditnu karticu.

blank

Inače, cijena za korištenje usluge YouTube Premium mjesečno košta 71,99 kuna, a možete ju deaktivirati u bilo kojem trenutku, nakon aktivacije besplatnog perioda tijekom kojeg ćete dobiti informaciju kojeg datuma počinje naplata. Naravno, na istovjetan način uslugu YouTube Premium možete aktivirati na bilo kojem drugom pametnom telefonu s Android i Apple iOS operativnim sustavom. Usluga YouTube Premium u Hrvatskoj je dostupna od srpnja 2019. godine.

YouTube servis su 14. veljače 2005. godine kreirala tri bivša zaposlenika PayPala – Chad Hurley, Steve Chen i Jawed Karim. Google je YouTube kupio u studenom 2006. godine za 1,65 milijardi USD.

Karim je inspiraciju za YouTube servis dobio nakon što je, u poluvremenu Super Bowl natjecanja održanog 1. veljače 2004. godine u američkom Houstonu, pogledao poznati incident koji je na pozornici, u društvu Justina Timberlakea, napravila Janet Jackson – pokazala je desnu dojku, nakon Justinovog poteza. Zbog toga je Janet Jackson u 2004. i 2005. godini bila najtraženija osoba na internetskim tražilicama, a incident je srušio rekord što se tiče najviše traženog pojma u jednom danu.

Karim nije lako mogao pronaći video isječke različitih događaja na internetu, a ideju za servis je dodatno dobio nakon tsunamija u Indijskom oceanu 2004. godine.

Detalj otkrivanja dojke možete pogledati u video filmu, na 4:15: