Kako se naručuje Uber Connect dostava?

blank

Uber je nedavno svoju uslugu Connect s dostavom paketa i predmeta proširio na tri nova grada. Kako naručiti Uber Connect dostavu?

Nakon Zagreba i Splita, Uber Connect je dostupan u Rijeci, Zadru i Dubrovniku. Usluga dostave predmeta i paketa obavlja se izravno kroz Uber aplikaciju (koja se koristi za usluge prijevoza), a na traženu adresu stižu isti dan.

Kroz Uber Connect mogu se slati paketi koji stanu u prtljažnik srednje velikog automobila, do vrijednosti 750 kuna i mase do 20 kilograma. Mogu to biti rođendanske torte, zaboravljene jakne, pokloni, hitno potrebna sportska oprema, knjige itd.

blank

Kako naručiti Uber Connect dostavu?

1. Zapakirajte predmete u zatvorenu kutiju ili vrećicu kako biste pravilno zaštitili njen sadržaj dezinficiranjem vanjskih površina.

2. Preuzmite mobilnu aplikaciju Uber na svoj pametni telefon, odaberite Connect u Uber aplikaciji, prihvatite Odredbe i uvjete, potvrdite da vaš paket ne sadrži zabranjene predmete te zatražite dostavu.

3. Odgovorite na poruku koja će vam stići, pošaljite ime i prezime osobe koja preuzima paket te ako imate bilo kakve posebne upute za dostavu.

4. Sastanite se s vozačem na lokaciji te stavite paket u automobil.

5. Podijelite vožnju s primateljem kako bi mogao/la pratiti narudžbu i sastati se s vozačem na odabranoj lokaciji.