Kako naručiti Uber Connect dostavu?

blank

Kako u doslovce tri koraka, putem Ubera, poslati paket na bilo koju adresu u Zagrebu i Splitu?

Uber Connect nova je usluga dostupna u Zagrebu u Splitu, a omogućuje dostavu paketa direktno putem Uber aplikacije. Pošiljke se dostavljaju isti dan, najveća masa paketa koji se šalje je 20 kilograma, a vrijednost paketa koji može stati u prtljažnik srednje velikog automobila je do 750 kuna.

Možete poslati rođendansku tortu, poslovni poklon, dokumente, knjige ili bilo što drugo zapakirano u zatvorenu kutiju ili vrećicu, uz brzu i jednostavnu dostavu.

Kako naručiti Uber Connect dostavu?

Postupak narudžbe dostave je identičan kao i narudžba vozila za prijevoz od točke A do točke B:
– najprije uključite lokacijsku uslugu u vašu pametnom telefonu te pokrenite Uber aplikaciju
– u Uber aplikaciji upišite adresu na koju želite poslati paket
– odaberite Connect.

blank

Na ekranu vašeg pametnog telefona pisat će iznos koji će vam biti naplaćen za prijevoz pošiljke tako da se na ovaj način najprije možete informirati koliko će dostava koštati. Usput možete usporediti iznos s cijenom vožnje do istog odredišta, ako vas to zanima.

Zatim odgovorite na poruku koja će vam stići, pošaljite ime i prezime osobe koja preuzima paket te ako imate bilo kakve posebne upute za dostavu. Sastanite se s vozačem na lokaciji te stavite paket u automobil. Podijelite vožnju s primateljem kako bi mogao/la pratiti narudžbu i sastati se s vozačem na odabranoj lokaciji.