Spremite sve svoje loyalty kartice u pametni telefon

blank

Kolika je debljina vašeg novčanika? Jedva stane u džep? Krajnje je vrijeme da sve svoje loyalty kartice spremite u telefon

Pri dolasku u neku trgovinu, ukoliko koristite njihovu loyalty karticu s kojom dobivate bodove i popust pri (sljedećoj) kupnji, sigurno svaki put tražite po novčaniku, po džepovima ili pak prije dolaska u trgovinu pretražujete ladice kod kuće. Sve kartice možete spremiti u svoj pametni telefon, uz aplikaciju Stocard.

Mobilnu aplikaciju Stocard, dostupnu za Android i iOS operativne sustave, besplatno možete preuzeti na svoj smartphone, a zatim jednu po jednu karticu dodajete u samu aplikaciju. Za većinu aplikacija dovoljno je samo usmjeriti stražnju kameru mobitela te očitati kod koji se nalazi na samoj kartici. I više ništa ne morate raditi. Ako se kod ne očita, moguće ga je i ručno unijeti, prepisivanje s kartice.

blank

blank

Aplikacijom se koristi 50 milijuna ljudi, u Appleovoj trgovini ima visoku ocjenu 4,9/5, u Googleovoj Play trgoviniGoogleovoj Play trgovini je ocjena 4,8/5također visoka, a i mi vrlo često koristimo aplikaciju.

Kad dođete u trgovinu, pokrenete aplikaciju Stocard, pronađete loyalty karticu, a na ekranu će se pojaviti kod koji će trgovac očitati, identično kao i vašu plastičnu karticu. Kod većine telefona će se ekran automatski posvijetiliti, a nakon što se izađu van kartice osvjetljenje se automatski vraća na prethodno podešeno.

U samoj aplikaciji moguće je napisati i vlastitu zabilješku, a možete i fotografirati samu karticu (s prednje i sa stražnje strane), kako biste ju imali u digitalnom obliku. Aplikacija prikazuje i radno vrijeme te najbližu lokaciju određene trgovine, čiju karticu želite koristiti.

blank

Nadalje, u samoj aplikaciji, poput Multi Plus Card, možete spojiti svoj račun i imat ćete ukupan broj kuna koje ste skupili tijekom prethodnih plaćanja. Digitaliziranjem svih kartica vjernosti olakšat ćete si život, sve kartice ćete imati sa sobom. Na primjer, Bauhaus, Bipa, dm, Emmezeta, Ikea, Lesnina, Moja pošta, Pevex, Shooster, PittaRosso, Tokić itd.

Ipak, određene kartice vam neće biti funkcionalne u svim trgovinama, a razlog su pravila same trgovine. Na primjer Metro karticu, koja je vezana uz tvrtke i obrte, iako se kartica može spremiti u Stocard, na prodajnom mjestu neće uvažiti u digitalnom obliku, što je i razumljivo.

blank

blank

blank

blank

blank