Putovanje može biti jednostavnije uz novi Galaxy S24

blank

Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji lakše ćete isplanirati svoje sljedeće putovanje, ali i otkriti mjesta za posjete i stvoriti nezaboravne uspomene

Ako razmišljate o vikendu u Parizu, odlasku na Olimpijske igre koje će se održati od 26. srpnja do 11. kolovoza 2024. godine, to će odredište ove godine postati još popularnije, ali i izazovnije za navigirati.

Samsung savjetuje kako Galaxy AI može olakšati putovanje, od boljeg planiranja i komunikacije do otkrivanja kultura i stvaranja nezaboravnih uspomena. Pametni telefoni iz serije Samsung Galaxy S24 postaju osobni džepni turistički vodiči, što će učiniti iskustvo putovanja lakšim i ugodnijim.

Tri mjeseca ranije: Osmislite (pametni) dvodnevni plan putovanja

Imate li u planu posjetu pariškom Muzeju d’Orsay umjesto da se prebacujete s aplikacije na pretraživač kako biste saznali više o fotografiji muzeja koristite značajku Circle to Search with Google na Galaxy S24. Omogućava vam da pretražujete istog trenutka kada vam dođe inspiracija.

Pritisnete i zadržite gumb za početni zaslon kako biste aktivirali značajku. Novo iskustvo koje Galaxy korisnicima donosi najnovije Google AI mogućnosti omogućava vam pretraživanje onoga što je prikazano na vašem zaslonu, uključujući fotografije, videozapise ili tekst.

blank

Prstom ili Samsung S Pen olovkom jednostavno možete nacrtati krug oko onoga što vas zanima — u ovom slučaju objave na društvenim mrežama — a Circle to Search će brzo pretražiti relevantne informacije, poput detalja o izložbi.

Kod određenih pretraživanja ova značajka vam također omogućava dobivanje prikaza potpomognutih umjetnom inteligencijom kako biste lakše razumjeli koncepte, ideje ili teme iz korisnih informacija prikupljenih s cijelog interneta.

Na taj način, mnogo prije samog putovanja, umjetna inteligencija integrirana u sučelje telefona dodaje novu dimenziju pripremi i pomaže vam da slijedite svoju znatiželju.

Prvi dan

Smještajući se u svoj hotel želite stvoriti nova poznanstva i dobiti sve bitne savjete o tome gdje jesti i što posjetiti. Nakon što ste isplanirali večeru uz rijeku Seinu sa suputnicima koje ste upoznali na putovanju iskoristite Message Translate opciju značajke Chat Assist kako biste ostali u kontaktu tijekom cijelog dana te dogovorili točno vrijeme susreta.

blank

Kombinacijom Message Translate i Writing Style alata značajke Chat Assist možete automatski prilagoditi svoje poruke kako biste bili sigurni da koristite prijateljski ton pisanja, umjesto nenamjernog hladnog ili formalnog tona. Pri tome nećete imati niti jezične barijere.

Drugi dan

Osjećate se kao da ste tek stigli, a već uživate u posljednjem pecivu pain au chocolat iz pekare u zračnoj luci Charles de Gaulle, razmišljajući o svom prekratkom vikendu u Gradu svjetla. Želite poslati novim prijateljima iz hotela grupnu fotografiju ispred Eiffelovog tornja, ali…

Dobronamjerni prolaznik koji ju je snimio malo je pogriješio s kompozicijom — Eiffelov toranj se naginje pod kutom, a vaša grupa je više prema desnoj strani, umjesto u sredini. Uz Generative Edit možete ići izvan granica fotografije i ispraviti željene detalje u samo nekoliko dodira.

Kada zaokrenete sliku kako biste ispravili kultni simbol Francuske Generative Edit ispunjava praznine u kutovima koristeći inteligentnu tehnologiju preslikavanja kako bi proširio ono što je već na fotografiji, bez potrebe za obrezivanjem.

Što se tiče vas i vaših prijatelja jednostavno ih odaberite prstom, pomaknite ih u sredinu i prepustite značajki Generative Edit da popuni prazan prostor.