Zdravo i zadovoljno tijelo za motivirani um

blank

Budite bolji, zdraviji i sretniji 366 dana u godini uz pomoć intuitivnih pametnih nosivih gadgeta, za psihofizičku dobrobit

Čak 91% stanovnika Europe želi poboljšati barem jedan aspekt života koji se odnosi na zdravlje i fitness spremu. Općenito, zdravlje je važna stvar za Europljane te njih oko 80% pokazuje interes i za mentalno blagostanje i za fizičku kondiciju. Ali, koji su koraci koji nas vode do postizanja željenog fizičkog stanja?

Početak godine mentalno većini ljudi znači i novi svježi start s određenim promjenama te je savršeno vrijeme za okretanje nove životne stranice. No, kako bismo trebali postaviti naše ciljeve da bi ih ostvarili?

Prije svega, realno i dugoročno. Donošenje odluka je jednostavno. Nažalost, jednako jednostavno kao i njihovo kršenje. Realno je uzeti u obzir da stvaranje novih navika zahtijeva vrijeme i energiju. Kada donosimo odluke često ne želimo razmisliti o troškovima i trudu koji su potrebni da ih se duže vrijeme držimo.

Upravo ti faktori najčešće i ostanu izgovor za odustajanje koje na kraju negativno utječe na naše samopouzdanje i motivaciju te otežava svaki sljedeći pokušaj. Prvi koraci i odluke su najvažniji, ali u današnje vrijeme možemo se osloniti na pomoć brojnih tech asistenata i gadgeta koji nas u užurbanom tempu podsjećaju na brigu za vlastitu dobrobit.

blank

Sposobnost pametnih satova da kontinuirano prate otkucaje srca značajno pridonosi svijesti o zdravlju srca. Korisnici mogu pratiti trendove otkucaja srca u mirovanju, identificirati nepravilnosti, pa čak i primati upozorenja za abnormalne obrasce rada.

Huawei Watch GT 4 dolazi uz poboljšanu TruSeen 5.5+ tehnologiju praćenja pokazatelja zdravlja koja uključuje višekanalni algoritam za poboljšanje signala koji je ukorijenjen u ekskluzivnoj AI metodi dubokog učenja.

Pametni sat može obaviti očitanja za mjerenje promjena u bilo kojem trenutku dana, bilježeći vitalne podatke o korisnikovom otkucaju srca, ritmu i nepravilnostima. Ova neinvazivna tehnologija omogućuje Huawei Watch GT 4 upozoriti korisnike pružajući sustav ranog upozorenja koji može pomoći pojedincima da budu svjesniji svog zdravlja.

Proaktivni pristup omogućuje rano otkrivanje potencijalnih kardiovaskularnih problema, omogućavajući pravovremenu intervenciju i preventivne mjere.

Huawei TruSleep 3.0 može detektirati mikropokrete tijekom spavanja kako bi preciznije odredio fazu sna u kojoj se korisnik nalazi. Pametni satovi iz linije Huawei Watch 4 i Huawei Watch GT 4 koriste napredni senzor Huawei TruSeen 5.5+ za otkrivanje razlika u otkucajima srca tijekom spavanja što proširuje očitavanja kod ciklusa spavanja.

Uz upravljanje razinom stresa pametni satovi prate i menstrualne cikluse – najnovija verzija može napraviti predviđanja prvog dana menstruacije s 30% većom preciznošću u usporedbi s uobičajenim pametnim satovima dajući ženama adekvatni alat za praćenje promjenjivih zahtjeva svog tijela tijekom svog menstrualnog ciklusa.