Savjeti za stvaranje sadržaja na društvenim mrežama

blank

Potrebno je biti jedinstven, što nije lako niti jednostavno s obzirom na broj korisnika raznih društvenih mreža

Najprije krenite od ideje – nakon što zakoračite u svijet umjetnosti i mašte i prepustite se kreativnosti u obzir treba uzeti dodatne elemente kojima ćete ispričati svoju posebnu priču – lokaciju, svjetlo, model i scenu.

Svaki od ovih elemenata mora biti dobro povezan s emocijama i onim što želite predstaviti široj publici. Biti poseban znači prenijeti svoje emocije i povezati se s emocijama drugih. Kako biste proveli ideju u djelo potreban vam je pametni telefon s kvalitetnim foto senzorom. Sonyjev IMX800 senzor ugrađen je u Honor 70 5G. Dakle, sad već imate i ideju i uređaj.

blank

Sljedeća nužna stvar je dobro osvjetljenje. Preko dana vam svjetlo neće predstavljati problem, no za noćne fotografije potrebna je kvalitetna kamera. Zahvaljujući HDR efektu kod Honora 70 fotografije i videozapisi bit će osvijetljeni i jasno prikazani.

Glavna dvostruka kamera od 54 MP visoke rezolucije kod Honora 70 stvorit će vrhunsku fotografiju prepunu detalja. Za snimanje krupnih kadrova odličan saveznik je ultra široka i makro kamera od 50 MP – idealna kada želite uhvatiti što više u jednom kadru.

Honor 70 donosi jedan potpuno novi način snimanja predstavljen u Berlinu, na IFA sajmu. Solo Cut način je jedinstveni način rada koji omogućuje istovremeno stvaranje dva videozapisa i idealan je za vlogere. U glavnom videu možete snimiti cijelu skupinu ljudi dok drugi može istaknuti samo jednu osobu i pratiti svaki njezin pokret.

blank