Uz pomoć novih tehnologija poboljšajte svoje vještine

blank
Madrid 17/11/22 - El Escorial. Attic Films. Campaña Honor- (c) Vicens Gimenez

Donosimo nekoliko korisnih savjeta kako snimiti dobar video i objaviti ga na društvenim mrežama za predstojeće blagdane

Fotografije prekrasno okićenih jelki i borova, šarenih lampica i božićnih ukrasa već su odavno preuzele Instagram. Prikažite čarobnu atmosferu i podijelite ju s obitelji i prijateljima u virtualnome svijetu. U nastavku donosimo nekoliko savjeta kako bi vaše blagdanske objave na društvenim mrežama bile savršene.

Želite li da vaša objava ili priča privuče pažnju odlična polazna točka je nešto što će vas izdvojiti od ostalih. Pokušajte s netipičnim sadržajem poput videa ukrašavanja božićnih kolača ili možda reels na kojem radite anđela u snijegu.

Brojni stručnjaci za društvene mreže već godinama ističu da su video sadržaji sve aktualniji te da su kraći video formati (story, reels, TikTok postovi) puno gledaniji od ostalih. Neki to objašnjavaju činjenicom da video u samo nekoliko sekundi daje više informacija, a time i učinkovitije privlači i zadržava pozornost.

Ako vam se video sadržaj čini kompliciranijim i izazovnijim od obične fotografije – na sreću, zahvaljujući modernim tehnologijama to više nije slučaj. Sve što vam treba je zanimljiva ideja i dobra kamera na telefonu. Jeste li čuli za Solo Cut Mode? Riječ je o značajki posebno pogodnoj za snimanje videa mobitelom, a među modelima dostupnima na našem tržištu ima je HONOR 70.

blank

Želite li sa svijetom podijeliti svoja blagdanska druženja s obitelji ili video s najluđe noći u godini i učiniti taj video posebnim uz Solo Cut Mode tijekom snimanja možete izdvojiti samo jednu osobu iz grupe ljudi i učiniti je zvijezdom svog videa. Takav video izgledat će kao da je profesionalno montiran, a zapravo je napravljen u samo nekoliko sekundi.

Fokusirajte se na više subjekata u istom videu: na primjer, prvo možete snimiti atmosferu i fokusirati se na prijatelje koji plešu, a zatim na nekoga tko se smije – i to samo jednim dodirom pomoću Seamless Focus Switch opcije. Odaberite više zvijezda svoje priče i podijelite užitak na potpuno nov način.

Zašto ne biste jednostavno umetnuli nekoliko kraćih kadrova u jedan video i napravili najbolje prikaze svog blagdanskog dana sa svim onim čarobnim trenucima koje ste doživjeli. Sa značajkom Dual Video Streaming, koju HONOR 70 također nudi, više videa može biti prikazano na ekranu istovremeno – uključujući video u kojem je samo jedna osoba u fokusu te glavni video na kojem je prikazana cijela skupina ljudi.

blank