Isprobali smo Bluetooth stereo slušalice meanIT TWS B100

blank

Uz dizajn i cijenu, koji privlače pozornost, stereo slušalice meanIT TWS B100 imaju i jako dobar zvuk pri slušanju glazbe i telefoniranju

Ponuda TWS slušalica na tržištu nikad nije bila veća. Samim time padaju i cijene, ali ne pada kvaliteta, na radost kupaca. Isprobali smo najnoviji model stereo Bluetooth slušalica iz meanIT-a.

blank

Ono što posebno ističe model TWS B100 pred mnogobrojnim drugim slušalicama ovog cjenovnog ranga svakako je postolje (kutijica) za nošenje i punjenje baterija na kojem se nalazi maleni display s preostalim postotkom baterije. Dakle, slušalice se pune unutar samog postolja, a prethodno je potrebno napuniti postolje odnosno power bank kapaciteta 300 mAh.

Slušalice imaju po 50 mAh kapacitet baterije, što je dovoljno za višesatno slušanje glazbe, ali i telefoniranje. Otprilike od četiri do pet sati. Sve ovisi o glasnoći zvuka, naravno, a postoje i razlike koristite li slušalice za slušanje glazbe ili za telefonske pozive.

blank

Slušalice meanIT TWS B100 karakteriziraju odlična kvaliteta zvuka, dugo trajanje baterije, odlična ergonomija, super dizajn te prihvatljiva cijena od samo 159 kuna. Snimili smo video u kojem možete otkrivamo još neke detalje o crnim slušalicama: