Isprobali smo nove bežične slušalice meanIT TWS B50

blank

Uz prihvatljivu i povoljnu cijenu TWS B50 karakterizira kvalitetan zvuk, dobra ergonomija, lijep dizajn te dugo trajanje baterije

Za manje od 100 kuna uživat ćete u kvalitetnom zvuku, dobro dizajniranim stereo slušalicama u bijeloj boji, ali i u satima i satima telefonskih razgovora odnosno slušanja omiljene glazbe. Slušalice meanIT TWS B50 dolaze u lijepo dizajniranom postolju koje se koristi i za nošenje i za punjenje slušalica.

S potpuno napunjenim slušalicama imat ćete između četiri i pet sati uživanja u glazbi, a ukupan broj sati ovisi o glasnoći. Ne preporučujemo maksimalnu glasnoću, ali ne iz razloga što nećete uživati u kvalitetnom zvuku nego iz razloga zaštite vašeg sluha. Sve je veći broj osoba s oštećenima sluha te se ne preporučuje slušanje glazbe iznad 85 decibela, a trajanje bi trebalo biti do sat vremena.

blank

Baterija ugrađena u pojedinu slušalicu modela meanIT TWS B50 je 40 mAh dok postolje za punjenje, koje je u suštini power bank, uz 300 mAh kapaciteta, omogućuje do četiri punjenja slušalica. U konačnici, govorimo o oko 18 sati korištenja. Idete li na put, nećete morati brinuti o punjenju baterija koje se u postolju stalno nadopunjavaju. Zgodno je što iz postolja neće ispasti čak i ako ga okrenete naopako.

Cijena za bežične slušalice meanIT TWS B50 je 99 kuna (ožujak 2021.)

Kakva su naša iskustva s Bluetooth slušalicama meanIT TWS B50 pogledajte u video filmu: