Video test: meanIT Tablet X20

blank

U mnogim stvarima X20 je dvostruko jači od prethodnika X10. Isprobali smo meanIT Tablet X20 kojeg odlikuju dobar ekran, dobra cijena, ali nije to sve

Znate li da s novim tabletom meanIT X20 možete snimati radijski program? Da, upravo to omogućuje novi model tableta iz meanIT-a kojeg uz poslovično povoljnu cijenu krase još i dobar IPS ekran od 10,1 inča te Android 10 Go verzija operativnog sustava.

blank

Kupite li tablet s oficijelnom verzijom Androida, trebat ćete popriličan broj gigabajta radne memorije kako bi uređaj ugodno funkcionirao s aplikacijama u pozadini. Googleova verzija Android 10 Go omogućuje ugodno korištenje čak i ako uređaj ima samo 1 ili 2 GB radne (RAM) memorije. Upravo tu verziju OS-a nudi meanIT Tablet X20.

U odnosu na prethodnika (Tablet X10), novi model X20 ima 2 GB radne memorije (dakle, dvostruko više), ima 16 GB interne memorije (dakle, dvostruko više), a povećan je i kapacitet ugrađene baterije s 4500 mAh na 5000 mAh.

blank

Uz sve to, dobit ćete i pristup mobilnom internetu preko utora za SIM karticu (3G mreža), ima i wireless tako da se može koristiti na bilo kojem mjestu. Jasno, samo 2 GB radne memorije vjerojatno vas neće očarati, ali za ciljanu skupinu je to sasvim dovoljno. Kupujete li tablet za surfanje internetom, gledanje YouTube filmova i za poneki video poziv, ovo je idealan tablet.

Nećete ga skupo niti platiti – cijena za meanIT Tablet X20 je 799 kuna, a dobit ćete kvalitetan IPS ekran dijagonale od 10,1 inča u HD rezoluciji. Bit će odličan poklon i za vaše dijete koje želi uživati u gledanju sadržaja na većem ekranu, a da pri tome ima i dobar pogled te vidljivi kut koji je i u tom slučaju jako dobar.

Detaljnije o meanIT Tablet X20 pogledajte u video filmu: