TEST TCL MOVETIME Family Watch MT30: Isprobali smo pametni sat za djecu

blank

Dječji pametni sat iz TCL-a dolazi s dvije različite narukvice, a posebnost je praćenje lokacije djeteta te upozorenje na kretanje djeteta

Svaki će se roditelj uplašiti ako njegovo dijete ne dođe iz škole u vrijeme koje je uobičajeno. Isto tako, ako mu se dijete ne javlja, sigurno se pita gdje se u tom trenutku nalazi. Vjerojatno bi roditelj volio znati i da je dijete pri povratku iz škole odlučilo promijeniti uobičajenu rutu kretanja.

blank

blank

Sve te mogućnosti nudi pametni sat za djecu TCL MOVETIME Family Watch MT30. U pakiranju ćete dobiti dvije narukvice, jednu plavu i jednu u crvenoj boji, a sat ima i utor za 3G SIM karticu. Ugrađen je GPS pa u svakom trenutku sat prati lokaciju koju može i poslati na drugi pametni telefon.

Na tom drugom pametnom telefonu s aplikacijom TCLMove moguće je definirati sigurnu zonu, a ukoliko dijete izađe iz te zone doći će obavijest na roditeljev pametni telefon (Geofence upozorenje). TCL-ov sat omogućuje slanje glasovnih poruka uz emotikone, ima SOS funkciju koja će također poslati djetetovu lokaciju u slučaju da se nađe u nekoj opasnosti.

blank

Sat udovoljava IP67 standardu tako da mu prašina i voda ne smetaju, a s jednim punjenjem baterije kapaciteta 450 mAh potrajat će do dva dana. Baterija se preko magnetskog kontakta na kabelu punjača puni za manje od 1,5 sati, a u razgovoru će potrajati do 3 sata. Ekran od 1,3 inča je osjetljiv na dodir, sat je mase ispod 60 grama, ima 4 GB memoriju.

blank

Narukvica je ugodna za korištenje i mišljenja smo da neće smetati djetetu niti nakon više sati korištenja, a cool efekt omogućuje ne samo dizajn sata nego i mogućnost jednostavne zamjene narukvice. U pakiranju dolazi i dodatak za lakše vađenje SIM kartice iz kućišta sata, a sam SIM je zaštićen.

Pogledajte što sve nudi pametni sat za djecu TCL MOVETIME Family Watch MT30 čija je cijena oko 99 eura:

 

blank blank

blank

blank

blank

blank