140 godina robne kuće NAMA

blank

Robna kuća oduvijek je bila mjesto na kojem ćete naći apsolutno sve što tražite, a tako je i danas kao i prije 140 godina

Uz zvukove pjesme Žena za sva vremena, koju je u predivnom okruženju robne kuće NAMA na početku zagrebačke Ilice otpjevala vječna Zdenka Kovačićek, obilježeno je 140 godina poznate zagrebačke robne kuće.

Ne postoji mnogo trgovina koje se mogu pohvaliti ovakvom tradicijom i povijesti, a NAMA je kroz godine postala više od mjesta gdje se obavlja kupnja, istaknuto je na obilježavanju popraćenom modnom revijom i nastupom poznatih glazbenika.

blank

NAMA je kultno mjesto grada Zagreba koje već 140 godina oblikuje društvenu i urbanu gradsku sredinu, a svojom jedinstvenom arhitekturom u centru grada NAMA je obilježila život generacijama. Robna kuća ide u korak s vremenom, što dokazuju i današnje generacije koje s već postojećim, dugogodišnjim kupcima biraju proizvode i odjevne kombinacije u NAMA-i.

„140 godina vjernosti naših kupaca naša je snaga u svakodnevnom poslovanju, ali i podstrek za sve godine koje dolaze. Hvala vam što ste u svim trenucima naše duge povijesti bili naši odani partneri, a mi vam obećajemo da ćemo u budućnosti i dalje čuvati vrijednosti koje smo stekli, brinuti o našim kupcima i biti nezaobilazna destinacija našeg grada“, izjavila je Brankica Filipaj Mišić, izvršna direktorica nabave i marketinga robne kuće NAMA.

blank

Rođendansko iznenađenje za uzvanike bila je modna revija koja je oživjela poznate izloge u arkadama Ilice, koji krase NAMA-u već više od stoljeća. Program je vodila Vlatka Pokos koja je vjerna
NAMA-i već dugi niz godina i u kojoj pronalazi većinu svojih modnih kombinacija za razne prigode. Ovo iznenađenje upotpunila je još jedna glazbena izvedba. Nastup poznate violončelistice Ane
Rucner dodao je notu klasike i kultnosti, upravo ono što NAMA-u čini jedinstvenom.

Svoj 140. rođendan NAMA je obilježila nizom aktivnosti kroz cijelu godinu pa je tako neposredno prije ljeta u svojim divnim arkadama na Ilici organizirala “PreSummer Gin party” za sve posjetitelje i vjerne kupce. U suradnji sa Style&Wings u listopadu je organizirana i “Modna škola stila”, petodnevna radionica u kojoj su polaznice imale priliku naučiti o odjevnim “komadima” koji se nalaze u našim ormarima te svim mogućnostima stvaranja najzanimljivijih modnih kombinacija.

U svibnju ove godine NAMA je ugostila YAMMAT FM koji je uživo emitirao poseban program iz izloga u arkadama NAMA-e u Ilici u čast obilježavanja 140 godina postojanja kultne zagrebačke robne kuće. Tom prigodom, umjetnik Modul8 izrađivao je umjetničko djelo inspirirano komentarima slušatelja i pratitelja YAMMAT FM-a.

blank

blank blank blank blank