Dugoočekivani gaming događaj uskoro otvara svoja vrata

blank

Poznat je program gamerskog festivala Reboot Gaming Weekend powered by A1 koji se tijekom vikenda održava u Zagrebu

Paviljon 8a Zagrebačkog velesajma ponovo postaje hram vrhunskog gejminga, a svi fanovi i esportaši moći će uživati u bogatom programu i sadržaju. Reboot Gaming Weekend powered by A1 donosi spektakularno finale jubilarne 10. sezone .

Najbolji igrači iz regije odmjerit će snage oba dana festivala u popodnevnim satima. U subotu 12. studenoga od 14 sati na rasporedu je finale FIFA 23 u kojem će svoje vještine pokazati nezaboravni brstimir i Gruby dok će finale između najboljih regionalnih Brawlera Salada de Frutas i OMERT4 posjetitelji moći pratiti već od 18 sati.

Nedjelja 13. studenoga dan je za okršaje u kanteru koji će započeti već u 12 sati kada je na rasporedu CS:GO Showmatch dok će finalne borbe trajati od 15 do 19 sati kada će svoje vještine pokazati Zero Tenacity i KTRL.

blank

Tijekom dva dana događaja Algebra organizira studentsko natjecanje u CS:GO, što će biti zagrijavanje u prijepodnevnim satima oba dana velikog finala. Posjetitelji će moći isprobati neke od najpoznatijih domaćih naslova iz radionice članova Klastera hrvatskih proizvođača videoigara. Osim toga, domaći game developeri predstavit će svoje projekte i u sklopu Indie zone.

Dolazi i dio startupova iz poduzetničkog inkubatora PISMO powered by A1 iz Novske. Za zabavu će biti na raspolaganju i brojne gejming zone na kojima će se moći zaigrati najnoviji hit naslovi. Zagrebački velesajam bit će i destinacija putujućeg A1 Gaming Huba koji donosi gejmanje Fortnita, Brawl Starsa i FIFA-e na računalima, PlayStationom i mobilnim uređajima.

Gužve se na Velesajmu očekuju i zbog A1 Adria League NFT-ova. Tisuću najsretnijih posjetitelja vratit će se kući s digitalnom gejmerskom uspomenom, NFT-jevima koje je A1 Hrvatska kao prvi telekom na hrvatskom tržištu kreirao u suradnji s regionalnim Hubom NEAR blockchain kroz platformu h00kd. Fanovi će tako u posebnim aktivacijama u sklopu A1 chill zone imati priliku sudjelovati u raznim aktivacijama kako bi osvojili svoju gejmersku memorabiliju.