Ovogodišnja božićna čestitka je HONOR to be with you!

blank

HONOR kroz kratak emotivan video počast odaje upravo zajedništvu te poziva da se povežemo s ljudima koji su nam zaista važni

Prosinac je tradicionalno mjesec u kojem nas obuzme najviše emocija. To je dio godine kada se volimo ušuškati i opustiti u toplom domu, ali i kada smo najviše užurbani zbog obveza i priprema za proslavu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika.

Za sve one male ili velike trenutke za koje bismo htjeli da budu savršeni; za sve ono što nas zbližava s dragim osobama, čak i kada smo daleko; za svaku malu nezgodu u danu trebamo upamtiti samo jedno – bez obzira na to kako naš Božić izgledao najbolji je onaj kojeg provodimo s našim najmilijima.

blank

Ovog Božića tvrtka HONOR počast odaje upravo zajedništvu. Kroz kratak emotivan video poziva nas da se povežemo s ljudima koji su nam zaista važni, da izrazimo svoje osjećaje i budemo onakvi kakvi uistinu jesmo.

Prikazuje nam male svakodnevne trenutke koje smo svi doživjeli i s kojima se možemo poistovjetiti. Događaji koji nisu išli po planu, ali su na kraju ispali nezaboravni baš zato što smo ih proveli zajedno, što je zapravo i najvažnije. Stoga je ovogodišnja božićna čestitka vrlo jasna – HONOR to be with you!