40 panela, predavanja i diskusija na Weekend Media Festivalu

blank

Imena dolaze iz svijeta medija, komunikacija, tehnologije, glazbe, ekonomije i inovacija, ali i špijunaže, gastronomije i sporta. Danas počinje jubilarni 15. Weekend Media Festival pod sloganom “samodođi te će do nedjelje 25. rujna 2022. okupiti brojne strane i domaće stručnjake iz širokog spektra industrija.

Dolaze govornici kao što su Yossi Melman, vrhunski poznavatelj špijunaže i međunarodne sigurnosti, Vuk Vuković, renomirani hrvatski makroekonomist, Michael Selden, direktor tvrtke Finless Foods i Jelena Đoković, suosnivačica Novak Đoković Fondacije.

Sve koji dođu u prostore stare Tvornice duhana u Rovinju očekuje odličan glazbeni program kojeg večeras svečano otvaraju Darko Rundek i Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije. Slijede nastupi glazbenih zvijezda – stižu Darko Rundek, Konstrakta i Zemlja Gruva, Vojko V. i Matija Cvek & The Funkensteins.

blank

Posjetitelji jubilarnog izdanja Festivala moći će uživati u gotovo 40 panela, predavanja i diskusija. Među brojnim govornicima iz IT područja sudjelovat će Alan Sumina, osnivač tvrtke Nanobit i Nikola Dešković, osnivač i direktor kompanije AutoScout24 te direktor tvrtke InstaMotion.

Svoj put kroz poslovne vode ispričat će Stjepan Orešković, renomirani znanstvenik te jedan od lidera na globalnom BPTO tržištu. Na Weekendu će se pričati i o revoluciji Interneta, nadolazećem Web 3.0. te pojmovima kao što su blockchain, wallet, NFT i metaverse.

A zašto je IT u središtu pozornosti i kakve se prilike iza njega skrivaju pojasniti će Daniel Ackerman iz Degordiana i Martina Verović iz tvrtke Rimac uz još vrsnih stručnjaka na panelu IT je It!

Alan Sumina
Alan Sumina
Nikola Dešković
Nikola Dešković
Stjepan Orešković
Stjepan Orešković
Daniel Ackermann
Daniel Ackermann