Glazbeno-vizualni Too Loud Fest 2023 u Zagrebu

blank

25 izlagača iz više europskih zemalja zastupa više od 500 najpoznatijih audio i video brendova, na već tradicionalnoj lokaciji

U hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb se tijekom sljedećeg vikenda, 14. i 15. listopada 2023., održava uvjerljivo najveći glazbeno-vizualni događaj godine u Hrvatskoj – Too Loud Fest 2023. Nastupit će 25 izlagača i predstaviti novitete brendova Marantz, Yamaha, Sony, Denon, Bang & Olufsen, Technics, Bowers & Wilkins, Sonus faber, McIntosh i mnoge druge.

Uz mnogobrojne domaće europske i svjetske premijere pojedinih audio i video uređaja naglasak festivala je na razvoju kulture slušanja glazbe i gledanja video sadržaja, upoznavanju s modernim dizajnom i novim tehnologijama. Kao i svake godine posjetitelji će imati privilegij saznati kako u skladu s vlastitim željama i mogućnostima odabrati i organizirati dobar zvuk u svom domu.

Na jednom se mjestu pruža prilika čuti audio sustav od nekoliko stotina tisuća eura, ali i onaj početni već za par stotina. Isto tako će posjetitelji moći isprobati različite slušalice te se upoznati s mogućnostima jednostavnijih kućnih kina.

blank blank

Organizatori će na festivalu otvoriti izložbu s više od 200 digitalnih radova stvorenih uz pomoć umjetne inteligencije na temu audija. Ovo je ujedno prva takva javna izložba organizirana u Hrvatskoj koja koristi AI tehnologiju.

Što se tiče glazbenih nastupa uživo, organizator ističe kako je posebno ponosan što će ove godine na festivalu zasvirati Oridano Gypsy Jazz Band i Romana Orešnik koji obećavaju kvalitetnu i nesvakidašnju glazbu. Tijekom dva dana posjetitelji će uživati u prezentacijama, radionicama, predavanjima i upoznati se s novim tehnologijama i modernim dizajnom.

„Ovogodišnji Too Loud Fest najbogatiji je programom do sada. I upravo se zato posjetiteljima pruža jedinstvena prilika da za samo 10 eura saznaju sve ono što ih zanima vezano u audio i video na jednom mjestu, ali i mnogo više od toga. Ne zaboravimo na glazbene nastupe, predavanja, radionice i ostale zabavne sadržaje“, kaže entuzijast dobrog zvuka i organizator Too Loud Festa Nebojše Uglješić.

blank

blank blank blank