Samsung na Zagreb Design Weeku

blank

Na nedavno održanom događaju posjetitelji su mogli isprobati modne dodatke mladih dizajnera inspirirane Samsungovim preklopnim telefonom

Samsung Galaxy Z Flip5 bio je odlična inspiracija mladih dizajnera Helen Kelen, Ire Rumore, Tine Spahije, Tomislava Kliškinića i Marka Šabarića s modnim brendom Klisab te Jelenom Geštakovski s brendom y/GIA inspirirane poznatim preklopnim telefonom.

Poznata po korištenju viškova tekstila iz tvornica i odbačene odjeće autorica Helen Kelen dizajnirala¸je remenje od umjetne kože za Galaxy Z Flip5 koji se mogu nositi na više načina, savršeno se slažući s idejom multifunkcionalnosti i elegancije pametnog telefona.

blank

blank blank blank blank

Dizajnerica Ira Rumora osmislila je pocket za pametni telefon i jaknu, kombinirajući estetiku i funkcionalnost ovog preklopnog modela. Neovisnu profesionalnu kostimografkinju na području kazališta i filma Tinu Spahiju inspirirala je praktičnost pametnog telefona Galaxy Z Flip5 za dizajniranje sportskog seta.

Dizajneri modnog brenda Klisab, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, predstavili su kombinaciju torbice s etuijem za kartice i remenom, inspiriranu osebujnim dizajnom i performansama Galaxy Z Flip5. Naposljetku su na modnoj pisti predstavljene modne kreacije brenda održive mode y/GIA dizajnerice
Jelene Geštakovski koja je osmislila torbicu za Galaxy Z Flip5 inspiriranu idejom povratka u 2000-e i vraćanje u vrijeme preklopnih telefona.

Dio predstavljene kolekcije na Zagrebačkom Velesajmu možete pogledati u našem videu: