Kroz AR pogledajte novi način otkrivanja kulturnih blaga

blank

Honor se udružio s ARLOOPA, što je i najavljeno na rujanskom izdanju sajma IFA 2022 u Berlinu

Korisnici pametnih telefona Honor kroz impresivan AR, uz novi način, mogu otkriti kulturna blaga Hamburg Speicherstadta, mjesta na UNESCO-vom popisu svjetske baštine.

Honor 70, najnoviji pametni telefon iz serije N, službeno podržava ARCore što korisnicima ovog Honorovog telefona omogućava da u Speicherstadtu, na licu mjesta, iskuse proširenu stvarnost koja besprijekorno spaja digitalni i fizički svijet.

Honor je uložio velika sredstva u AR i AI tehnologije kako bi se pripremili za sljedeću digitalnu revoluciju. Od AI Space Identification, Spatial Audio do podrške za ARCore razvoj ovih inovacija utire put otključavanju impresivnih iskustava za korisnike pametnih telefona.

blank

Hamburg je samo početak, najavljuju iz Honora. Želite li staviti vlastiti kreativni pečat na svoju lokalnu zajednicu krenite u ovom smjeru, sudjelujte u globalnom natjecanju dizajna Honor Talents i uđite u kategoriju AR umjetnina.

Kako biste doživjeli AR umjetnička djela Yunuenea i Tima Helgerta koristite pametni telefon Honor i slijedite upute u nastavku:

Preuzmite aplikaciju ARLOOPA te dodirnite natpis Honor Talents na početnoj stranici. Zatim odaberite izvođača čije AR iskustvo želite vidjeti te uđite u Vrata budućnosti. Iskustvo će biti dostupno za javni pristup od do 2. prosinca 2022.