Pivo pretvara pametni telefon u hands-free alat

blank

Bez ruku možete snimati video filmove u kojima glumite vi ili netko drugi

Pivo Pod i Pivo Pod Lite pretvaraju mobitele u hands-free alat koji može snimiti svaki pokret i zajedno sa svojim snažnim paketom aplikacija omogućuje kreatorima izradu dinamičnih, visokokvalitetnih fotografija, videozapisa i slika od 360°.

Zahvaljujući praćenju lica, tijela i životinja koje pokreće AI, kreatori više nisu ograničeni na stagnirajući sadržaj, čak ni kada stvaraju sami. Dakle, svaki pokret će kamera zabilježiti, bez obzira koliko se predmet kreće ispred kadra.

blank

blank

Kreatori sada mogu prenositi uživo, videopozivati, održavati prezentacije i stvarati nevjerojatno kreativne videozapise, bez ruku i u kadru. Za one koji vole aktivnosti na otvorenom Pivo Active može pretvoriti telefon u partnera za trening i osobnu snimateljsku ekipu.

Snimite akciju s bržim praćenjem u četiri različita brza načina i s praćenjem lica i tijela. Savršeno je za brzo kreiranje sadržaja kao što su rolanje, skateboarding i jahanje dok Pivo Lite omogućuje praćenje lica i tijela.

blank

Sve je to savršeno za Instagram, TikTok i Snapchat ili samo za dijeljenje zabavnog sadržaja s prijateljima. Kako bi dodatno poboljšao korisničko iskustvo Pivo je također lansirao kompletnu liniju perifernih uređaja uključujući tronošce, kućišta, svjetlosnu kutiju i daljinske upravljače.

Pivo je nedavno, na sajmu IFA 2022 u Berlinu, lansirao svoje pametno (bežično) video svjetlo koje ima malu masu. Može se koristiti kao samostalan proizvod (nije potrebna aplikacija) ili s Pivo+ aplikacijom. Kada je spojen na Pivo+, Pivo Smart Video Light može se kontrolirati iz aplikacije za podešavanje intenziteta svjetline i temperature osvjetljenja.

Smart Video Light također ima značajku obavijesti za upozoravanje kreatora iz daljine da je fotografija snimljena ili video snimanje počelo. Kao dodatak Pivo ponudi dostupan je Pivo Mic – to je ultra-kompaktni bežični Bluetooth mikrofon s praktičnim dizajnom na kopču.

Bilo da se radi o videopozivu s trenerom, snimanju vloga ili stvaranju viralnog sadržaja s dometom prijenosa od 60 metara i tehnologijom za uklanjanje buke zajamčeno je da će vaš glas biti oštar i jasan.

Pivo se bavi rješenjima AI-tehnologije za kreatore sadržaja. Pivo Pod nudi pristupačan i jednostavan način za stvaranje impresivnih videozapisa. Pivo Pod je držač za pametni telefon koji omogućuje influencerima, YouTuberima, vlogerima, sportašima, agentima za nekretnine, jahačima i kreatorima ležernog sadržaja snimanje visokokvalitetnog videa i slika uz minimalan napor.

Zahvaljujući Pivovoj tehnologiji praćenja lica, tijela i životinja kreatori više nisu ograničeni na stagnirajući sadržaj, čak ni kada stvaraju sami. Ugrađena baterija omogućuje do 10 sati korištenja s jednim punjenjem. Masa Pivo Pod Litea je 161 gram dok Pivo Pod teži 196 grama te uključuje daljinski upravljač.

blank blank

blank blank

blank blank

blank blank