LEGO 2K Drive, EA Sports PGA Tour, Harold Halibut dolaze na Xbox Game Pass

blank

Kombinirajući osnovnu igru iskusite posljednje poglavlje Larinog porijekla dok postaje Tomb Raider kako joj je sudbina namijenila

11. travnja 2024. na Xbox Game Pass dolazi Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, igra će biti dostupna za igranje preko oblaka, konzole i PC računala. Iskusite posljednje poglavlje Larinog porijekla dok postaje Tomb Raider kako joj je sudbina namijenila.

Kombinirajući osnovnu igru, svih sedam DLC izazovnih grobnica kao i sva oružja, odjeću i vještine Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition je ultimativni način uz koji ćete doživjeti trenutak koji je definirao Laru.

Tijelom travnja na Xbox Game Pass dolazi još sedam igara. Harold Halibut je narativna igra o prijateljstvu i životu na svemirskom brodu veličine grada potopljenom u vanzemaljski ocean. Pridružite se Haroldu dok istražuje živopisan svijet u potrazi za pravim značenjem „doma“.

blank

9. travnja bit će dostupne dvije igre. Kona (oblak i konzola) još je jedna igra koja se vraća u Game Pass kolekciju u kojoj čudna mećava divlja na jezeru Atamipek. Postanite detektiv i istražite jezivo selo i nadrealne događaje i borite se s elementima kako biste preživjeli u ovoj hladnoj, interaktivnoj priči koju nećete tako brzo zaboraviti.

U igri Botany Manor (oblak, PC i Xbox Series X|S) istražite povijesni dvorac umirovljene botaničarke Arabelle Greene koja je prikupila kolekciju rijetke, davno zaboravljene flore kojoj su potrebni posebni uvjeti da bi procvjetala. Pronađite novo sjeme, tražite tragove u predmetima razbacanima po rezidenciji i riješite svaku vrtlarsku zagonetku kako biste oživjeli biljke.

blank

Sljedeća četiri naslova već su dostupna na Xbox Game Passu. U Lil Gator Game (oblak, konzola i PC) se upustite u simpatičnu potragu, susretnite nove prijatelje te otkrijte što sve otok ima za ponuditi. Penjite se, plivajte i putem upoznajte mnoge različite likove u ovoj dopadljivoj open-world avanturi.

EA Sports PGA Tour – (oblak, PC, Xbox Series X|S) EA Play – stiže na listu dostupnih igara uz PC Game Pass i Ultimate. Postanite prvak Majora, igrajte na terenu Par 3 na Augusta Nationalu te na još tri nova 2024 Major domaća terena.

blank

Superhot: Mind Control Delete (oblak, konzola i PC) vodi vas u prepoznatljivi moćni fantasy svijet s još više priče, karakterističnim igranjem, više akcije i više oružja. Zaplešite ples destrukcije duže nego ikada prije.

LEGO 2K Drive (oblak i konzola) – dobrodošli u Bricklandiu, dom LEGO vozačke avanture. Utrkujte se bilo gdje, igrajte s bilo kim, vozite vožnje iz snova i porazite trkaće rivale u borbi za željeni Sky Trophy.

blank