Prijavite se na foto natječaj Magic Moments Awards 2024

blank

Natjecatelje u Honorovom natječaju očekuje bogati fond nagrada, a realizirat će se u šest kategorija, za što je osigurano čak 59 nagrada

Honor je najavio početak četvrtog godišnjeg globalnog natjecanja u mobilnoj fotografiji – Honor Magic Moments Awards 2024. koje potiče korisnike na bilježenje trenutaka uz pomoć pametnih telefona, a realizirat će se u šest kategorija: fotografije krajolika, portreti, brze fotografije, video zapisi, grupne fotografije i ostalo.

Ovogodišnje natjecanje debitira sa šest kategorija – Na putu, Mi, Zaštita, Trenutak, Priča i Video – potičući fotografe na pametnim telefonima da iskoriste snagu tehnologije za bilježenje autentičnih ljudskih priča i emocija kroz različite teme. Među njima, kategorija Zaštita pozdravlja fotografije snimljene bilo kojim pametnim telefonom, koje dokumentiraju ljudske napore uložene u stvaranje održive budućnosti.

blank

Prijave započinju u subotu 6. travnja i traju sve do 6. kolovoza 2024., a natjecatelje očekuje bogati fond nagrada u vrijednosti koja prelazi 100.000 USD, a pojedinačne nagrade su do 15.000 USD. Prijave se zaprimaju putem službene web stranice natjecanja ili putem platformi društvenih medija, a pobjednici će biti proglašeni u rujnu.

U natječaju se može sudjelovati i objavom fotografija na društvenim mrežama, uz korištenje #HONORMagicMoments.

Honor Magic Moments Awards projekt pokrenuli smo 2021. kako bi služio kao globalna platforma za razmjenu mobilnih fotografija i kako bismo potaknuli korisnike da izraze svoju kreativnost te kako bi pružio jednaku platformu za sve, od profesionalnih fotografa do svakodnevnih korisnika pametnih telefona. Od prvog izdanja prije tri godine Honor Magic Moments Awards primio je više od milijun prijava iz 51 zemlje i regije, s ukupno 320.000 sudionika diljem svijeta proširujući goleme mogućnosti za mobilne uređaje fotografija”, istaknuo je George Zhao, Honorov izvršni direktor.

15.000 USD dodijelit će se za Fotografa godine. Nagrade se dodjeljuju za prva tri mjesta – s 5000 USD, 3000 USD odnosno 1000 USD. Osim toga, bit će odabrano 20 pobjednika za Nagradu za preporuku i Nagradu za izvrsnost bez obzira na kategorije s pobjednicima koji će osvojiti Honor Magic6 Pro i najnovije proizvode Honor N serije.