U Beogradu smo s Honorom proslavili uspješnu godinu

blank

Tvrtka je poznata po kvalitetnim pametnim telefonima, prijenosnim računalima, ali i dodacima za pametne uređaje

Krajem 2020. godine Honor se osamostalio i počeo graditi svoju budućnost, kao samostalni brend. U međuvremenu su predstavili nove modele pametnih telefona (Honor 50, Honor 60, Honor 70, a nedavno i Honor 80 za kinesko tržište) te sklopive uređaje sa savitljivim ekranom.

Još jednu uspješnu godinu u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji Honor je proslavio u Beogradu s brojnim predstavnicima medija i partnerima. Dvije godine nakon što je počeo samostalno graditi svoju budućnost Honor se može pohvaliti značajnim udjelom na kineskom tržištu, ali i ambicioznim ulaskom na europsko tržište.

blank

blank

Bruce Huang, generalni direktor Honora za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju, istaknuo je da je, uz proširenje na ključnim tržištima, vizija tvrtke Honor pomoći korisnicima da ostanu povezani. Globalni tehnološki brend svjestan je kako ništa ne može zamijeniti ljepotu i važnost stvarne povezanosti među ljudima, zbog čega je misija tvrtke upravo da, koristeći sve prednosti suvremene tehnologije, potakne tu povezanost omogući joj rast i napredak te opstane tamo gdje ranije nije mogla.

Honor svim korisnicima želi sretan Božić i uspješnu 2023. godinu uz jednostavnu poruku – It’s an Honor to be with you!

blank

blank

blank