Svi su inspirirani njegovim elegantnim dizajnom i moćnom kamerom

blank

HONOR se udružio s nizom vodećih kreativaca, dizajnera i modnih kuća kako bi oživio kultni dizajn i moćne video i fotografske mogućnosti

Izložba „Muzej sanjara“ je u Milanu spojila kreativne elemente telefona HONOR 70 koji je sjajnim dizajnom osvojio svijet mode. Privremena izložba 15 impresivnih instalacija smještena je na poznatoj Piazzi Beccaria u centru Milana.

blank blank

Kustosice izložbe mlade su dizajnerice i influencerice Elena i Giulia Sella, a „Muzej sanjara“ može se pohvaliti upečatljivom suvremenom estetikom koja posjetitelje vodi na emocionalno putovanje kako bi otkrili i slijedili svoje snove dok svaka instalacija snove pretvara u stvarnost.

U Madridu je HONOR 70 bio tema velikog modnog događaja Vogue Fashion Night Out 2022 (VFNO) gdje je tisućama glazbenih i modnih entuzijasta omogućio povratak u 70-e. Pod temom „Living La Vida Vogue“ slavne osobe i ljubiteljice mode i ljepote bile su dio niza događaja, nakon dvije godine ograničenja. Kao jedan od partnera, HONOR je uzvanicima ponudio ekskluzivno iskustvo s plesnim podijem inspiriranim 70-ima.

blank

Na drugoj strani planeta, u Meksiku, inspiriran telefonom HONOR 70 meksički dizajner Anuar Layón dizajnirao je moderan odjevni predmet – majicu s dozom AR tehnologije. Layonova ekskluzivna majica u svome dizajnu sadrži elemente koji odaju počast obitelji, kreativnosti i tehnologiji. HONOR 70 nesumnjivo je postao dio svjetske modne scene.

Anuar Layón inspirirao se dizajnom Honora 70 te je dizajnirao odjevni predmet koji kombinira dizajn s proširenom stvarnošću. Napravio je posebnu AR garderobu za HONOR 70 u kojoj korisnici mogu isprobati njegov dizajn skeniranjem QR koda.

blank blank