Birajte glazbenika godine i osvojite Bowers & Wilkins nagrade

blank

Vrhunski zvučnik i slušalice možete osvojiti glasovanjem za Iskonovu nagradu publike na Rock&OFF

Jeste li još uvijek zaljubljeni u dobru glazbu? Tko je u prošloj 2022. godini okupirao vaše playliste? Sigurno imate svoj popis, a u konkurenciji za Iskon Rock&Off nagradu publike nalazi se čak 20 nominiranih izvođača.

blank

Za svojeg favorita možete glasati na ovoj stranici zaključno s 1. veljače 2023., maksimalno jednom dnevno. Što više puta glasate to je veća mogućnost da tvoj glazbeni miljenik pobijedi. Također, veće su šanse da baš vi osvojite odličnu glazbenu nagradu. Glasovanjem možete osvojiti neku od sljedećih nagrada:

1. nagrada: Bowers & Wilkins Zeppelin bežični zvučnik

2. nagrada: Bowers & Wilkins naglavne noise cancelling slušalice Px7 S2

3. nagrada: Bowers & Wilkins in-ear wireless noise cancelling slušalice PI5

6x nagrada: Iskon.Play TV usluga na Xiaomi Android sticku, 1 godina besplatnog korištenja

9x nagrada: Rockmark poklon bon u vrijednosti 30 eura

blank

Ovo su izvođači za koje možete glasovati:

Bad Daughter
Barbara Munjas
Chui
Darko Rundek & Ekipa
Detour
Djeca!
Edo Maajka
Eliot Alma
Eni Jurišić & Matija Cvek
Ether
Glasuj
Hladno pivo
Hram
Ivan Grobenski
J. R. August
Mary May
Miach
Tidal Pull
Pips, Chips & Videoclips
Porto Morto
ST!LLNESS

blank

Što je Rock&OFF?

Stručni žiri sastavljen od 87 novinara i medijskih djelatnika iz čak 50 različitih medija, koji već niz godina sustavno prate i usmjeravaju domaću glazbu, biraju najbolje glazbenike u Hrvatskoj u dva kruga glasanja i devet kategorija:
Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak, Koncertni izvođač, te izvođači godine u žanrovskim kategorijama “Rock&Off”, “Pop&Off”, “Rap&Off”, “Elektro&Off” te “Jazz&Off”.

Tu je i Iskon nagrada publike, jedina u kojoj dobitnika odabire glazbena publika umjesto predstavnika novinarske struke. Peto izdanje Nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off“, u zajedničkoj produkciji Unisona, Tvornice Kulture i Hrvatskog društva skladatelja te pod pokroviteljstvom Iskona, održat će se 3. veljače 2023. godine u Tvornici kulture u Zagrebu.