Umjetnost je u vašim rukama, zabilježite dragocjene trenutke

blank

8 fotografa uhvatilo je umjetničku stranu 8 europskih gradova novom AI kamerom pametnih telefona edge 50 serije

Istražite svijet u kojem vaš telefon nije samo uređaj – on je platno, alat za izražavanje i ulaz u beskrajnu kreativnost, omogućujući vam da zabilježite dragocjene trenutke. 8 fotografa, 8 kapitela, beskrajna kreativnost. Ovako je Motorola zamislila svoj najnoviji projekt, koji ima za cilj istaknuti mogućnosti svoje najnovije linije proizvoda: serije edge 50.

Projekt Art in Your Hands pozvao je fotografe iz 8 različitih europskih zemalja da zamisle i zabilježe ljepotu svojih glavnih gradova kroz objektiv kamere s umjetnom inteligencijom u edge 50 Pro i
edge 50 Ultra modeli.

Rezultat donosi jedinstvenu perspektivu lokalne umjetnosti, stila i dizajna urbanog krajolika u 8 zemalja: Rumunjskoj, Bugarskoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Grčkoj i Srbiji.

Nadahnuti naprednim dizajnom i značajkama koje savršeno nadopunjuju njihov pažljivo odabrani svijet, 8 fotografa iz 8 različitih zemalja pridružilo se Motoroli u prvom svjetskom projektu koji ima za cilj uhvatiti bogatstvo lokalne umjetnosti, stila i dizajna kroz objektive Motoroline napredne AI-kamere.

Matej Grgić
Matej Grgić
Fotografija iz Zagreba, s edge 50 pro
Fotografija iz Zagreba, s edge 50 pro

Njihovi zajednički napori okupljeni su na interaktivnoj platformi hellomotoart.com gdje su posjetitelji pozvani da krenu na vizualno putovanje gledajući kako jedinstveni stil svakog fotografa oživljava u fotogaleriji, gdje se vrhunske značajke serije edge 50 susreću s dubokom strašću za priča ispričana kroz objektiv kamere.

Upravo je izašao prvi dio projekta, a prikazuje slike iz 8 gradova snimljene modelom edge 50 Pro. U svibnju kreće drugi dio projekta kada će korisnici moći uživati u ljepoti 8 glavnih gradova
snimljeno modelom edge 50 Ultra.

“Kao tvrtka duboko predana inovacijama i kreativnosti, oduševljeni smo što svjedočimo transformativnoj snazi serije Motorola edge 50 u rukama ovih talentiranih fotografa. Kroz njihov objektiv oni nisu uhvatili samo ljepotu svojih glavnih gradova već i također su pokazali beskrajne mogućnosti koje naši uređaji pružaju za izražavanje i pripovijedanje. Ponosni smo što podupiremo njihovu viziju i dijelimo njihov inspirativan rad sa svijetom”, rekla je Motorola u izjavi.

Motorola je prije nekoliko dana u Beogradu predstavila novu edge 50 seriju. Svestranu umjetničku stranu srpske prijestolnice Beograda zabilježio je Bojan Stevanović, poznatiji kao @kanilingus.

Bojan Stevanović
Bojan Stevanović
Fotografija iz Beograda
Fotografija iz Beograda

Korisnici koji žele istražiti projekt također mogu sudjelovati u regionalnom natjecanju tako što će glasati za svoj omiljeni foto album za priliku osvojiti putovanje za dvoje do svog favorit grada kao i uređaje edge 50 Pro i edge 50 Ultra ili nove bežične slušalice Moto. Više detalja možete pronaći na web stranici projekta.

Korisnici su pozvani otkriti neusporediv potencijal nove serije edge 50 i vidjeti kako mogu transformirati svakodnevne trenutke u izvanredna umjetnička djela.

S prvom kamerom i zaslonom za pametne telefone potvrđenim od strane Pantonea, snažnim mogućnostima kamere prepunim AI-poboljšanja i elegantnim dizajnom svaki uređaj koji je dio
Serija edge 50 uistinu donosi umjetnost u svakodnevni život.

S pametnim telefonima edge 50 Pro i edge 50 Ultra skladan dizajn susreće se s preciznom izradom, a pažnja posvećena najsitnijim detaljima podiže iskustvo svakodnevne upotrebe. S vrhunskim veganskim kožnim uzorkom, metalnim okvirom i posebnim izdanjem biserne završne obrade ručno izrađene u Italiji modeli edge 50 su utjelovljenje sofisticiranosti i stila.

blank