Automobili Lamborghini je na TikTok mreži

blank

Kuća „bijesnog bika“ prvi je proizvođač luksuznih super sportskih automobila koji se pridružio društvenoj mreži TikTok

Iz Sant’Agata Bolognese stiže zanimljiva novost – na mreži TikTok namijenjenoj takozvanoj generaciji Z i Milenijalcima otvorili su svoj službeni profil @lamborghiniofficial (https://vm.tiktok.com/ZSXNTMDB/ putem kojeg će stvarati i dijeliti kratke video zapise.

Bacili smo pogled na TikTok kojeg i sami koristimo – u ovom trenutku imaju oko 39.000 pratitelja te objavljen samo jedan video kojeg je već lajkalo 170.000 osoba na mreži izuzetno popularnoj kod mlađe populacije. Video je pregledan 3 milijuna puta. Stoga, ne propustite pogledati prvi video koji se veže uz Halloween.

blank

Lamborghinijev TikTok kanal zamišljen je kao mjesto na kojem će mladi ljudi o marki naučiti na „zabavniji“ način, ali uvijek u skladu s pozicioniranjem inovativnog i elegantnog brenda.

Automobili Lamborghini prisutni su na glavnim društvenim mrežama, s izvrsnim brojevima i brzo rastućom publikom entuzijasta, pokazujući snažan fokus tvrtke na komunikaciju na društvenim mrežama.

Instagram je najuspješnija Lamborghinijeva društvena mreža – u samo godinu dana broj pratitelja narastao je s 23 na 28 milijuna. Na Facebooku Lamborghini ima 12,9 milijuna sljedbenika, a na YouTubeu broj entuzijasta porastao je s 1,1 na trenutnih 1,6 milijuna.

blank

Spomenimo i najnoviju vijest iz Lamborghinija: predstavili su Huracán EVO Fluo Capsule tako da je V10 sportski automobil dostupan u zanimljivoj vanjskoj boji inspiriranoj tradicijom živih boja uz vanjsku dvobojnu shemu, a na tržište stiže u 2021. godini.

Pet vanjskih i unutarnjih konfiguracija u Verde Shock (zelena), Arancio Livrea (narančasta), Celeste Fedra (plava), Arancio Dac (narančasta) i Giallo Clarus (žuta) kombiniraju se s mat crnim krovom, prednjim odbojnikom te s još nekim detaljima.

blank