Jedinstveni program jamstva iz Toyote

blank

Toyota Relax program nudi do 10 godina jamstva na sva vozila ili do 160.000 km, a odnosi se na uklanjanje nastalih nedostataka

Ako redovito održavate svoje Toyota vozilo u ovlaštenim Toyota servisima prema propisanim preporukama proizvođača, pri čemu servis uklanja uočene nedostatke, uključite se u Toyota Relax program razvijen s ciljem osiguranja bezbrižnosti te uklanjanja nastalih nedostataka u slučaju kvara na vozila stara do 10 godina ili do 160.000 km.

Jedinstvena mogućnost produženja jamstva odnosi se na nova, ali i na rabljena vozila u trajanju od jednog servisnog intervala, i to bez dodatnih troškova aktivacije.

blank

Nova razina brige o Toyotinim vozilima aktivira se u ovlaštenom servisu nakon isteka tvorničkog jamstva, obavljanjem redovitog servisa, na razdoblje do sljedećeg servisnog intervala propisanog prema uputi proizvođača (12 mjeseci ili 15.000 km – što prije nastupi).

Ukoliko prodate svoje vozilo, Toyota Relax program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije tako da se prenosi na novog vlasnika u slučaju prodaje vozila.

Prednosti Toyota Relax programa vlasnici mogu iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vozila koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje.