Lexus NX spašava svijet od katastrofe

blank

Radi o se novom filmu Moonfall u kojem važnu ulogu igra i jedan elektrificirani automobil na hibridni pogon

Luksuzni elektrificirani SUV Lexus NX pojavljuje se uz Hollywoodske zvijezde u filmu Moonfall, a pretpremijera filma održana je u Zagrebu u Kaptol Butique Cinema.

U znanstveno-fantastičnom spektaklu, osim najnovijeg luskuznog SUV-a Lexus NX, glume Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley i Michael Peña, a režirao ga je Roland Emmerich, poznat po filmovima katastrofe „Dan nezavisnosti“, „Godzilla“ i „Dan poslije sutra“.

Potpuno novi NX vozi Sonny Harper, lik kojeg u filmu glumi Charlie Plummer, u trominutnoj sceni koja obiluje žestokom akcijom. Luksuzni SUV model Lexus GX pojavljuje se kao vladino vozilo u kojem se vozi Jo Fowler, lik kojeg u filmu glumi Halle Berry. Osim toga, Tom Lopaz kojeg u filmu glumi Michael Peña, prodavač je vozila Lexus, a u filmu postoji i prizor u kojem se nalazi kod ovlaštenog prodavača.

Na hrvatskoj pretpremijeri nisu prisustvovale zvijezde filma „od krvi i mesa“, ali je na pretpremijeri bila filmska zvijezda na četiri kotača – Lexus NX hybrid. Uzvanici su tako prije projekcije filma mogli uživo vidjeti i razgledati potpuno novi premium SUV marke – Lexus NX hybrid koji je upravo stigao i na hrvatsko tržište.

blank

Uz inteligentne tehnologije, novi Lexus srednje klase prati upadljiva elegancija te osjećaj povezanosti pri vožnji. Nova generacija ovog luksuznog SUV vozila predstavlja novo poglavlje u razvoju marke Lexus. Jasno pokazuje nove smjerove u dizajnu vanjštine i putničkog prostora, nove pogonske sklopove, a po prvi put i plug-in hibridni električni Lexus model.

Lexus NX donosi nove povezane i zaštitne tehnologije te predstavlja značajan korak prema naprijed u pogledu dinamičkih performansi koje jamče bolje i sveobuhvatnije mogućnosti povezivanja između vozača i stroja. Napredni Lexus Safety System+ pružit će zaštitu u zahtjevnim situacijama.

Snaga i agilnost proizlaze iz izvanrednih performansi električnog pogona u potpuno novom NX 350h hibridu s automatskim punjenjem i NX 450h+ plug-in hibridu s iznimnim dosegom od čak 98 km na struju i 309 konjskih snaga. Cijena u Hrvatskoj kreće se od 401.900 kn.

blank

blank

blank