Ovo je najsigurniji vozač na hrvatskim cestama

blank

Prema podacima LaqoPreventa, Mario Šaban iz okolice Križevaca je najsigurniji vozač na hrvatskim cestama

LaqoPrevent je jedinstveni program prevencije koji uz pomoć naprednih tehnologija promiče i nagrađuje odgovorno ponašanje i smanjenje rizika u okruženju. Dio je Croatijinog LAQO osiguranja, prvog u potpunosti digitalnog osigurateljnog rješenja na ovim prostorima u koju se korisnici dobrovoljno priključuju putem LAQO mobilne aplikacije.

Korisnik LaqoPreventa Mario Šaban ostvario je u 2021. najvišu prosječnu i tako ponio titulu najboljeg LAQO vozača. Za sjajan rezultat nagrađen je godišnjom nagradom, pametnim uređajem iPhone 13. Sustav bodovanja ocjene vožnje sastojao se od dvije glavne komponente, a to su ocjena stila vožnje i ocjena usredotočenosti.

Mario Šaban
Mario Šaban

U sklopu LaqoPrevent programa mogle su se osvojiti i kvartalne nagrade, skupljati posebne značke za dobru vožnju te sudjelovati u timskim natjecanjima. Razni nagradni natječaji omogućili su LaqoPrevent korisnicima da dobiju neku od super nagrada: Prevent Ekskluziv dodatno pokriće, poklon bon u partnerskim trgovinama u vrijednosti od 100 kn do 1.500 kn, PlayStation 5 itd. Ne zaboravimo i veliki natječaj u kojem se mogao osvojiti jednodnevni izlet s Teslom.