Mazda proslavila 101. rođendan uz 11 posebnih torti

blank

Jedan od najvećih ljubitelja Mazde u Hrvatskoj, Vedran Zrilić, vlasnik je i većeg broja izuzetno cijenjenih modela iz duge Mazdine povijesti

Prije godinu dana Mazda je obilježila cijelo jedno stoljeće postojanja, a tvrtka iz Hirošime je 30. siječnja ove godine proslavila 101. rođendan i tako ušla u 102. godinu. Vedran Zrilić, ljubitelj slavne japanske marke, japanske kulture i općenito Japana na poseban je način, preko Udruge ljubitelja Mazda automobila, obilježio Mazdin 101. rođendan u Hrvatskoj.

blank

11 posebnih torti s natpisom Mazda, koje potpisuju slastičarnica Jolie Petite Patisserie i Magnolia slastice, uljepšale su proslavu, a s jednom od torti osladili su se i djelatnici Veleposlanstva Japana u Zagrebu kojima je Vedran zasigurno uljepšao dan.

Izuzetna mi je čast što je Veleposlanstvo Japana u Zagrebu prihvatilo moj mali znak pažnje. Želja mi je bila povezati torte i kolače iz slastičarnice Jolie Petite Patisserie, koja ima poveznicu s Japanom, s predstavnicima japanskog naroda koje izuzetno cijenim i poštujem, izjavio je Vedran.

blank

Torte su dobili i ovlašteni zastupnici Mazde u Hrvatskoj, kolege za koje Vedran u ovim teškim kriznim vremenima nije organizirao zabavu, ali ih je htio prigodno počastiti.

Vedranu su se tijekom dana, pridržavajući se aktualnih epidemioloških mjera, u proslavi pridružili ljubitelji i vlasnici Mazdinih automobila u Hrvatskoj. Uz dominirajuće crvenu i bijelu boju na proslavi rođendana, koje povezuju japansku i hrvatsku zastavu, prava fešta je ipak izostala zbog koronavirusa.

Tradicija započeta velikim slavljem za 100-ti rođendan već će se sljedeće godine nastaviti, očekuje Vedran, vlasnik najstarije registrirane Mazde u Hrvatskoj (iz 1968. godine), ali i u Hrvatskoj prvi kupac najnovije Mazde MX-30 na potpuno električni pogon. Vedran posjeduje i najsnažniju Mazdu u našim krajevima (500 KS), a vlasnik je i jedne najčudnije Mazde.

blank

blank blank

blank

blank blank