Ne morate ići u Barcelonu kako biste se prošetali kroz Casa Seat

blank

U Barceloni se otvara Casa Seat, nova kuća u samom centru glavnog katalonskog grada

Paseo de Gracia, adresa poznata svima koji posjećuju Barcelonu, od sada će na kućnom broju 109 (na križanju s Avenidom Diagonal) biti zanimljiva po zgradi u kojoj se nalazi Casa Seat. Otvaranje je bilo planirano za kraj 2018. godine, ali službeno se otvara u četvrtak 4. lipnja 2020.

blank

Na toj lokaciji bit će sjedište Seata u Barceloni, gradu u čiju se čast prostor i otvara, gradu koji je svjedočio rođenju marke Seat prije 70 godina. Na 2600 četvornih metara ponudit će se kulturni događaji, izložbe, kulinarske delicije, koncerti i trgovina, ali i mnoge druge inicijative u budućnosti.

Inspiracija za naziv Casa Seat dolazi od najatraktivnijih gradskih zgrada Barcelone poput Casa Batlló, Casa Milà ili Casa Fuster, a svaka je međunarodno priznati dragulj modernističke arhitekture koju svake godine pogleda 30 milijuna ljudi, koliko Barcelona ima turističkih posjeta godišnje. Casa u prijevodu sa španjolskog znači kuća (Seatova kuća).

Želite li među prvima vidjeti kako u unutrašnjosti izgleda Casa Seat, u četvrtak 4. lipnja 2020. u 12 sati otvorite Seatov YouTube kanal kako biste virtualno prošetali prostorom koji će svoja fizička vrata otvoriti kada to bude dopustila epidemiološka situacija u vezi s COVID-19 pandemijom.

blank blank