Parking barijera s upravljanjem preko pametnog telefona

blank

Isprobali smo dvije automatske parking barijere kojima se upravlja uz pomoć daljinskog upravljača te uz pametni telefon

Na pametni telefon je potrebno instalirati mobilnu aplikaciju Kavass, a preko Bluetooth veze se upravlja s automatskom parking barijerom. Čuvar parkinga je funkcionalna zaštita s motorom koja čuva vaše privatno ili poslovno parking mjesto.

Parking zaštite udovoljavaju zaštiti od prašine i vode, uz IP67 certifikat, a mi smo isprobali dva modela koji ne zahtijevaju priključak na 230 V nego se koriste četiri 1,5 V baterije. Masa barijera je oko 8 kilograma te se vrlo jednostavno postavljaju na podlogu, uz pomoć tri vijka.

blank

Automatska parking barijera s dva daljinska upravljača podiže i spušta se za samo 4 sekunde, a postoji mogućnost dodavanja više korisnika putem uparivanja dodatnih daljinskih upravljača.

Drugi model, automatska parking barijera s upravljanjem pomoću smartphonea koristi Bluetooth za povezivanje sa samim čuvarom parkinga. S jednim mobitelom moguće je kontrolirati više barijera, a vrijeme podizanja ili spuštanja je 5 sekundi. Kroz mobilnu aplikaciju Kavass postoji mogućnost dodavanja više korisnika.

Obje barijere inače dostupne u Neutrinometali.hr smo isprobali, pogledajte detaljnije u video filmu: