Toyota C-HR Plug-in Hybrid po cijeni od 38.900 eura

blank

Uz futuristički dizajn modela koji ostavlja dojam na cesti dostupno je do 10 godina jamstva uz Toyota Relax program

U Hrvatsku stiže nova Toyota C-HR Plug-in Hybrid, uz napredni paket aktivne sigurnosti Toyota Safety Sense te uz Toyota financiranje i opciju „staro za novo“ po cijeni od 38.900 eura. Nova inačica Toyote C-HR od sada će se moći nadopuniti električnom energijom kod kuće i na javnim punionicama.

Iz Toyote ističu da je novi C-HR posebno razvijen kako bi ispunio očekivanja europskih kupaca, što uključuje lokalni dizajn, projektiranje i proizvodnju te primjenu inovativnih novorazvijenih rješenja uključujući prijem i obradu podataka od drugih vozača širom kontinenta u stvarnom vremenu.

blank

U inačici Plug-in Hybrid 220 nova Toyota C-HR pruža jednostavnu i glatku vožnju kakvu može pružiti samo pravo električno vozilo (EV), s dosegom do 66 km (u WLTP kombiniranom ciklusu), što omogućuje obavljanje svih svakodnevnih vožnji u načinu rada samo na struju, a sve prema uobičajenim potrebama europskih kupaca.

Toyota C-HR Plug-in Hybrid C-LUB uključuje bežično povezivanje s pametnim telefonima pomoću Apple CarPlay i Android Auto, zatim Bluetooth sustav bezručnog telefoniranja i prijenosa glazbe, a Toyota Touch MM21 multimedijski zaslon osjetljiv na dodir dijagonale je 8 inča.

blank

Dobro će u vožnji doći stražnja kamera za pomoć pri vožnji unatrag, grijani upravljač i grijana prednja sjedala kao i dvozonski automatski klima uređaj. Za sigurnost se brine napredni paket Toyota Safety Sense. Tu su još i automatski sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici HAC, C-LUB 17“ aluminijski naplatci te komplet za jednostavan popravak gume. Za punjenje baterije se koristi ulazni punjač za AC punjenje snage 6,6 kW.