Toyota C-HR s unutarnjim ambijentalnim osvjetljenjem u 64 boje

blank

Započela je prodaja nove Toyota C-HR, a redovna cijena modela kreće od 32.285 eura za hibridnu (benzinsko-električnu) inačicu

Najatraktivniji Toyotin crossover C-HR stigao je u salone diljem Hrvatske. Svi zainteresirani za ovaj model već danas se mogu naručiti na probnu vožnju. Novi C-HR dolazi u čak 7 razina opreme.

Nova Toyota C-HR projektirana je posebno za očekivanja europskih kupaca kroz svoj lokalni dizajn, inženjering i proizvodnju, iskorištavajući inovativna dostignuća, uključujući podatke u stvarnom vremenu od vozača diljem kontinenta.

Vrhunske značajke kao što su Toyotine prve ručke na vratima, dinamično unutarnje ambijentalno osvjetljenje u 64 boje i panoramski krov bez zasjenjenja dio su holističkog i personaliziranog korisničkog iskustva koje kupca stavlja u središte vozila.

blank

Raspon hibridnih električnih i plug-in hibridnih električnih pogonskih sklopova koristi Toyotinu najnoviju hibridnu tehnologiju za isporuku više snage kroz privlačno i učinkovito iskustvo vožnje. U Hrvatsku je stigla hibridna inačica dok se plug-in hibridno električni pogonski sklop očekuje početkom 2024. godine.

Na novom modelu Toyota C-HR sve je usmjereno na održivost, uz povećanu upotrebu recikliranih materijala i materijala koji nisu životinjskog podrijetla te s manjim ugljičnim emisijama zahvaljujući novim procesima proizvodnje i manjoj masi.

blank