Zamislite bolji, održivi svijet

blank

Globalna Toyotina inicijativa „Beyond Zero – Zamislite bolji svijet“ za cilj ima nultu emisiju, uz pomoć Toyotine napredne tehnologije

Toyota Hrvatska kontinuirano provodi globalnu inicijativu Beyond Zero, a jedan od zadataka je i ulaganje u društveno odgovorne projekte na području mobilnosti, sigurnosti i zaštite okoliša. Inicijativi su se priključili i ovlašteni Toyota partneri u Hrvatskoj koji su pokrenuli edukativne i eko suradnje s osnovnim školama diljem Hrvatske.

Kroz globalnu inicijativu „Beyond Zero – Zamislite bolji svijet“ Toyota želi doprinijeti stvaranju održivog svijeta – dalje od nulte emisije. Cilj inicijative „Beyond Zero“ je graditi svijet u kojem nema ograničenja u slobodi kretanja, nema prepreka i nitko nije isključen – a sve uz pomoć Toyotine napredne tehnologije elektrifikacije i inovativne mobilnosti, uz nezaboravno korisničko iskustvo i društvenu odgovornost prema zajednici u kojoj Toyota djeluje.

Futura-Auto
Futura-Auto

Futura Auto je II. osnovnoj školi iz Varaždina donirala stabla lipe koje su predstavnici tvrtke, zajedno s učenicima i profesorima, zasadili u školskom dvorištu. Osnovnoj školi Poišan iz Splita Auto Čondić je poklonio sadnice naranče, koje su zajedničkim snagama predstavnici tvrtke i učenici zasadili u prostoru oko škole. U dogovoru s osnovnom školom Zadarski otoci Trofej auto je donirao sadnice cvijeća čijom sadnjom su zaposlenici i učenici dodatno zazelenili i uljepšali školsko igralište.

Auto Čondić
Auto Čondić

Zaposlenici Toyotinog ovlaštenog partnera Integre Dundović su Osnovnoj školi Fran Krsto Frankopan iz Osijeka donirali sadnice drveta japanska trešnja, a tijekom druženja s učenicima provjerili su njihovo znanje o ekologiji, ali i Toyota hibridnim vozilima i ostalim aktivnostima za stvaranje boljeg svijeta.

Toyotina „Beyond Zero“ inicijativa u Hrvatskoj pruža podršku projektima i organizacijama koje se bore sa izazovima kretanja, sigurnosti i brige za prirodu putem niza projekata. Jedan od njih je i podrška Hrvatskom paraolimpijskom odboru, s kojim se promoviraju inspirativne priče, napori i uspjesi Paraolimpijaca.

Integra Dundović
Integra Dundović
Trofej auto
Trofej auto