Započele su ekskluzivne online rezervacije nove Toyote Yaris Cross

blank

Potpuno novi kompaktni SUV iz Toyote oblikovan je i razvijen za europske kupce te ima do 10 godina jamstva na hibridnu bateriju

Yaris Cross najnoviji je odgovor Toyote na pitanje – koji je automobil najbolji izbor u kategoriji gradskog SUV-a. Toyota Motor Manufacturing France započela je proizvodnju Yarisa Cross, potpuno novog, kompaktnog SUV-a čija će prodaja u Hrvatskoj započeti u rujnu.

blank

SUV B segmenta pruža praktična, agilna i tehnološki napredna rješenja te sigurnu vožnju u gradskim uvjetima. Dostupan je uz hibridni 4×2 ili 4×4 pogon.

Toyota hibridi sami proizvode električnu energiju za pogon te im ne treba vanjsko punjenje. Yaris Cross sposoban je više od 50% vremena u gradu voziti na struju, bez potrebe za dopunjavanjem putem utičnice. Još jedan važan argument ide u prilog ovom atraktivnom gradskom SUV-u, a to je činjenica da jedino Toyota nudi čak do 10 godina jamstva na vozilo i na hibridu bateriju.

blank

Prodaja Yarisa Cross započeti će u rujnu kada će biti poznate sve cijene, dostupne opreme i motorizacija, a prvi kupci svoj primjerak već danas mogu osigurati uz online rezervaciju te pritom ostvariti pogodnosti do -17.000 kn. Konačne cijene u pretprodaji za ova dva paketa opreme, s uključenim pogodnostima kreću se od 201.900 kn do 243.648 kn.

Ekskluzivno za online rezervacije dostupan je:
Yaris Cross PREMIERE s pogonom 4×2 (1,5 hybrid, e-CVT mjenjač)
Yaris Cross PREMIERE s pogonom 4×4 (1,5 hybrid, e-CVT mjenjač)
Yaris Cross ADVENTURE s pogonom 4×2 (1,5 hybrid, e-CVT mjenjač)
Yaris Cross ADVENTURE s pogonom 4×4 (1,5 hybrid, e-CVT mjenjač)

blank

blank blank