Novi milenij: Testirali smo Suzuki Swace i Samsung Galaxy S21 Ultra

blank

U emisiji Novi milenij testirali smo automobil Suzuki Swace, a uz novi Galaxy S21 Ultra podsjetili smo se i prvog Galaxyja iz 2010. godine

U 2020. godini u Hrvatskoj je registrirano 2491 hibridnih automobila, a najviše automobila koji kombiniraju dva različita pogona isporučio je Suzuki – 1017 komada. Suzuki je zauzeo veliki udio od čak 54,9 posto, pokazuju podaci agencije Promocija plus.

blank

U prva dva ovogodišnja mjeseca Suzuki je i dalje na tronu po prodaji hibridnih automobila, a udio je povećan na 82,9 posto. Ukupno su u siječnju i veljači isporučili 237 vozila. Jedan od automobila koji plijeni pozornost i privlači kupce svakako je i novi Suzuki Swace.

Dolazi u inačici s benzinskim atmosferskim motorom obujma 1,8 litara, a uz električni motor ukupno isporučuje 121 KS. Karavan napucan dodatnom opremom nastavlja se na prethodni model Suzuki Across koji smo također nedavno testirali. Kakav je na cesti, naročito što se tiče ležanja uz nisko težište te što omogućuje od tehnologija pogledajte u emisiji Novi milenij.

Samsung Galaxy S & Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S & Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra

U emisiji smo isprobali i novi Samsung Galaxy S21 Ultra, smartphone s nevjerojatnim AMOLED ekranom od 6,8 inča i čak 1500 nita osvjetljenja. Toliko jako osvjetljenje ne nudi niti jedan drugi pametni telefon. Usput smo se prisjetili i prvog Samsunga Galaxy S iz 2010. godine. I kamera od 108 megapiksela, uz 100x zum, privlači pozornost, a mi smo u naš objektiv uspjeli približiti Mjesec.

Sve detalje o Samsungu i Suzukiju pogledajte u emisiji Novi milenij koja se od 27. veljače 2021. emitira na TV postajama: Slavonsko-brodska TV (SBTV), TV Nova, Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Vinkovačka TV i Poljoprivredna TV. Pogledajte snimku emisije: