Bilo kuda, s Cat S53 svuda!

blank

Već 10 godina Cat donosi razne inovacije u svijet robusnih telefona, a najnoviji model S53 donosi i 5G tehnologiju

Nisu više samo ekstremno izdržljivi, što je dokazao Cat S62 na Himalaji i u pustinji Jordana. Nisu više samo inovativni i mnogima korisni, što su pokazali Cat modeli s termo kamerom. Možete ih zakopati u blato te nakon nekog vremena izvaditi van i radit će. Samo operete telefon pod mlazom vode.

Izdržljiviji su nego klasični IP68 pametni telefoni koji idu samo u mirne vode. Zahvaljujući MIL-SPEC 810H i IP69K udovoljavaju čak i zahtjevima koje traži američka vojska. To znači da im ne smije smetati gotovo ništa.

Novi Cat S53 otporan je na kišu, snijeg, pijesak, prašinu i prljavštinu. Prošao je više od 50 ozbiljno teških testova izdržljivosti uključujući stotine prevrtanja, potpunog uranjanja, višestrukih testova pada sa svake strane i ugla i još mnogo toga. Testiran je na pad na čelik s visine do 1,8 m. Vodootporan je do dubine od 1,5 m više od 30 minuta.

blank

Uz to je i brz novi Android 11 smartphone sa 6 GB radne i 128 GB interne memorije proširive microSD karticama. Ako se u utoru ne koristi microSD kartica može se smjestiti druga SIM kartica. Ugrađen je čipset Qualcomm Snapdragon 480 na 2 GHz radnog takta osam procesorskih jezgri.

5G podrška dostupna je za opsege: n1, n2, n3, n5, n7, n8, n28, n41, n66, n77, n78. 5G non-standalone (NSA) s n78, a pri downloadu je moguće postići do 2,5 Gb/s odnosno 600 Mb/s pri uploadu podataka. Zgodno ako se nalazite na gradilištu i morate u kratkom roku poslati velike dokumente ili više fotografija.

Fotografije se snimaju putem stražnje kamere, uz Sonyjev 48-megapikselni senzor IMX582. Trebate li snimiti sitne pukotine na novoj zgradi, tome će poslužiti makro kamera od 2 megapiksela. Naravno, kad radnici završe novu zgrade vrijeme je za selfie uz prednju kameru od 16 megapiksela.

blank

Veliki, otporan zaslon dijagonale od 6,5” u HD+ rezoluciji (1600 x720 piksela) zaštićen je udubljenim zaslonom od kaljenog stakla, a energiju dobiva od baterije kapaciteta 5500 mAh. Baterija se puni žicom snagom do 18 W ili bežično (Qi standard).
Zgrada koja se radi vjerojatno nema električnu energiju pa će za osvjetljavanje prostorija odlično doći svjetiljka sa 120 lumena svjetline koja se može dodijeliti bočnoj tipki te ju uvijek imati dostupnu na jedan dodir.

blank

Novi Cat S53 je spreman za posao – dostupna je podrška za Android Enterprise i zero-touch, uz dvije godine redovitih ažuriranja sigurnosnih zakrpa.

blank

blank

blank