Bug Future Show 2019: što donosi 2019, što će meni uopće 5G, IoT, AI ,VR, AR i blokchain

blank

„A Different Humanity“ glavni je moto konferencije Bug Future Show 2019 na kojoj ćemo čuti Fr. Roberta Ballecera JR, digitalni Jezuita iz SAD-a te koji nas tehnološki trendovi očekuju u 2019. godini.

Glavni tehnološki trendovi zadnjih godina nisu se ostvarili – od pametnih domova kojima je nedostajala pamet preko kriptovaluta koje nisu bile naročito kripto, a niti naročito valute, do povezivosti koja nije dovela do povezanosti – obećavana nam je budućnost u kojoj su izostale praktičnost i upotrebljivost.

Fr. Robert Ballecer JR, jedan od najvećih američkih poznavatelja naprednih tehnologija, koji je istovremeno vanserijski popularan tech podcaster i jezuitski svećenik, razložit će perspektivne tehnološke trendove koji nisu samo zanimljivi, već korisni i za futuriste i za entuzijaste. To su oni trendovi koji zahtijevaju da sagledamo ubojitu spiralu društvenih medija i kako bi ih umjetna inteligencija mogla spasiti, uspješno-katastrofičan blokchain, sigurnosne implikacije povezive budućnosti i drugog vala nosivih uređaja koji potiču zdravlje.

blankNa konferenciji Bug Future Show 2019 obrnuti panel odgovorit će na pitanje „Što će meni uopće 5G, IoT, AI,VR, AR i blokchain?“, vidjet ćemo prvu na svijetu igru s „pametnim tenkovima“ koja se igra s pravim tenkovima, u pravom svijetu. „Cyber seks, biseksualnost, netipičan seks, otvorene veze i seksualni roboti“ govorit će o tome zašto su kod nas seksualni pojmovi koji su u liberalnijem svijetu normalni još uvijek – tabu. Na predavanju Bugovog hardverskog gurua Denisa Arunovića saznat ćete što se sve novo sprema na polju procesora, memorija, matičnih ploča i grafičkih kartica tijekom ove godine. O „Budućnosti mobilnosti“ govorit će Darko Tenšek iz Nissana Adriatic te će predstaviti Nissanovu viziju budućnosti za vozilo koje vozačima pomaže da „vide nevidljivo” spajanjem stvarnog svijeta s virtualnim.

Detaljan program Bug Future Show 2019