GPS multisport sat Garmin Enduro za najduže utrke

blank

Garminov pametni sat s dugotrajnom baterijom izdržat će tjednima s jednim punjenjem, a istovremeno je lagan

Garmin Enduro namijenjen je sportašima koji trebaju sigurnost na dužim stazama, a jedna od najbitnijih stavki je baterija. Pametni sat nudi i napredne funkcije za trening te inovativne značajke za zdravlje i odmor koje uključuju praćenje pulsa i Pulse Ox senzor za prilagodbu na visinu i napredno praćenje sna.

Power Glass zaslon ima mogućnost solarnog punjenja što produljuje trajanje baterije i do 65 dana. Garmin Enduro predstavlja nove opcije za trčanje na stazi. Te opcije su fokusirane za bolje praćenje performansi i veći mir tijekom trčanja nizbrdo. Napredne opcije za trening s ključnim alatima praćenja performansa kreirane su kako bi pomogle sportašima trenirati bolje i kako bi ostvarili najbolji rezultat.

blank

Sat uključuje i novi UltraFit najlonski remen te opcionalni DLC okvir napravljen od titana. Trkači i biciklisti mogu brzo namjestiti postavke i isključiti određene funkcije kako bi produljili trajanje baterije. Napunjena baterija trajat će 70 sati u GPS načinu, što se može povećati i na 80 sati kroz solarno punjenje.

VO2 Ma prati kardiovaskularne promjene kroz novu opciju VO2 max koja se automatski prilagođava na temelju izvedbe sportaša i uvjeta na stazi, kao i klimatskih čimbenika, poput vrućine i nadmorske visine. Rest Timer, kroz Ultrarun značajku i mjerač odmora, može pratiti vrijeme provedeno u mirovanju.

blank

ClimbPro poboljšanje pruža informacije o trenutačnim i nadolazećim usponima te njihovom stupnju, duljini te nadmorskoj visini kroz opciju upravljanja usponima. Za dodatnu sigurnost, ClimbPro pruža informacije o napretku i izvedbi tijekom spuštanja s uspona.

Sat pruža i mnoge druge mogućnosti poput planinskog biciklizma, savjetnika za oporavak nakon svakog vježbanja, preporučene treninge kroz dnevne preporuke za trčanje i vožnju, a Enduro pruža povezanost čak i izvan mreže.

Cijena za Garmin Enduro je od 6.000 do 6.800 kuna.