HTC Vive predstavio Focus Plus

blank

HTC Vive Focus Plus je najnoviji premium VR hardver za poslovno tržište.

Vive je nadogradio postojeći “six-degrees-of-freedom” (6DoF) Focus set te uključio dual 6DoF kontrolere, omogućujući korisnicima potpunu interakciju s virtualnim okruženjem s istom slobodom kao i na PC VR uređajima. Vive Focus Plus unaprijeđen je omogućavanjem 6DoF kontrola, koje pomažu u izradi iskustava koja će poboljšati razne poslovne aplikacije, kao što su treninzi ili razvoj proizvoda. Ova unapređenja će programerima olakšati prilagodbu postojećih PC VR aplikacija novom sustavu, a istovremeno je učiniti znatno prenosivijom i prirodnijom za korištenje.

Brišući granice između stvarnosti i virtualne stvarnosti, Focus Plus korisnicima donosi veći komfor i potpunu poslovnu podršku. Boljim prianjanjem na glavu, Focus Plus nudi dodatni komfor i postavlja temelje za dulje sesije u VR-u koje su potrebne komercijalnim korisnicima.

Naglavni set također se isporučuje uz nekoliko profesionalnih značajki, koje uključuju Kiosk Mode, podržano praćenje pogleda i alate za upravljanje uređajem za daljinsko praćenje i upravljanje višestrukim naglavnim setovima u isto vrijeme. Set će biti dostupan za kupnju od drugog tromjesečja 2019. na www.vive.com, i to na 25 tržišta diljem svijeta, s podržanih 19 jezika. U Europi, proizvod će se isporučivati u paketu s poslovnom licencom i jamstvom za komercijalnu uporabu Advantage.