Huawei Watch GT 2 prvi pametni sat s 3D staklenim zaslonom

blank

Huawei Watch GT 2 s 46 mm dostupan je i u Hrvatskoj po preporučenoj prodajnoj cijeni od 1999 kuna

Od listopada prošle pa do sredine ove godine Huawei je svoj pametni sat Watch GT prodao u više od dva milijuna primjeraka. Prema tada objavljenim podacima analitičke tvrtke IDC, u prvom kvartalu 2019. godine Huawei je ostvario godišnji rast od 282,2% u odnosu na isti kvartal prošle godine što ga svrstava u sam vrh tri najveća svjetska proizvođača nosivih uređaja.

Zatim je u rujnu stigla nadogradnja u dvije verzije (od 46 i 42 mm) – Huawei Watch GT 2 dobio je mogućnost primanja telefonskih poziva preko Bluetootha i puštanja glazbe, a baterija uz pametni algoritam traje dva tjedna. Pokreće ga Kirin A1, jedan od najmoćnijih čipova na svijetu koje je Huawei samostalno razvio.

blank

Watch GT 2 ujedno je i prvi Huaweijev pametni sat s 3D staklenim zaslonom što rezultira modernim izgledom, uz još više sportskih opcija. Serija 46 mm opremljena je s 1,39-inčnim AMOLED HD preciznim zaslonom osjetljivim na dodir s rezolucijom zaslona od 454 x 454 piksela, širokim rasponom boja i ultra tankim dizajnom koji je značajno bolji od LCD zaslona.

Kompatibilan je s 15 sportova, uključujući osam sportova na otvorenom (trčanje, hodanje, penjanje, planinarenje, trčanje stazom, biciklizam, plivanje u prirodi, triatlon) te sedam sportova u zatvorenom (hodanje, trčanje, trening bicikl, plivanje u bazenu, veslanje, eliptična sprava za vježbanje).

blank

Huawei Watch GT 2 pomaže u nadzoru rada srca te ima mogućnost slanja obavijesti u slučaju nepravilnog rada srca. Uz Huawei TruSleep tehnologiju prati se kvaliteta spavanja kroz brzinu otkucaja srca. Huawei Watch GT 2 dolazi i sa tehnologijem TruRelay koja pomaže prilikom oslobađanja od stresa i to tako što bilježi vrijednosti HRV (varijabilnost srčanog ritma) te pruža povratne informacije o korisnikovom indeksu stresa.

Uskoro ćemo objaviti test novog pametnog sata Huawei Watch GT 2.

blank