Huawei Watch GT 2e pametni sat sa 100 načina vježbanja

blank

Huawei je u Parizu, uz P40 seriju, predstavio i novi pametni sat Watch GT 2e

Pandemija koronavirusa nije zaustavila Huawei te su prije nekoliko dana online u Parizu predstavili tri nova modela pametnih telefona u seriji P40 – Huawei P40 s tri stražnje kamere, Huawei P40 Pro s četiri kamere i Huawei P40 Pro+ s penta kamerom. Predstavili su i novi pametni sat Watch GT 2e.

Novi model Huawei Watch GT 2e putem okruglog AMOLED ekrana promjera 1,39 inča omogućuje praćenje trčanja i dok ste na otvorenom i zatvorenom, vodootporan je do dubine 50 metara te dok plivate odnosno ronite prati otkucaje vašeg srca. Prati i kako vozite bicikl, pri tome koristeći Huawei TruSeen 3.5 tehnologiju nadzora srca. Naravno, sat ima ekran osjetljiv na dodir. U odnosu na prethodnika Watch GT 2, novi model nema isturene krunice tako da je ugodniji za bavljenje sportom.

Prati ukupno 100 načina vježbanja. Podržava 15 profesionalnih načina vježbanja, uključujući osam aktivnosti na otvorenom (trčanje, hodanje, penjanje, planinarenje, planinsko trčanje, biciklizam, plivanje na otvorenim vodama i triatlon) i sedam aktivnosti u zatvorenom (hodanje, trčanje, vožnja
biciklom, plivanje na bazenu, slobodni trening, eliptični trenažer, veslanje).

blank

Huawei Watch GT 2e također podržava 85 prilagođenih načina vježbanja koji pokrivaju šest
kategorija sportova: ekstremni, slobodno vrijeme, fitness, sportovi na vodi, igre s loptom i
zimski sportovi. Aktivnosti se kreću od uličnog plesa do parkoura, penjanja po stijenama do joge
ili baleta do boksa.

Dok korisnici uživaju u svojim omiljenim sportovima, Huawei Watch GT 2e bilježit će ključne podatke kao što su trajanje vježbe, sagorijevanje kalorija, otkucaji srca, napredak, vrijeme oporavka mišića i brojne druge, pružajući korisnicima mogućnosti planiranja vježbi i generiranja infografskih podataka s podacima spremnima za dijeljenje na društvenim mrežama u samo jednom dodiru.

Prati se i dok se penjete na stijenu (Rock Climbing), vozite skateboard, surfate po morskim valovima, plešete na ulici, moguće je putem sata okidati fotografije kamerom na telefonu. Naravno, sve notifikacije s telefona dolaze na ekran sata. Sat će automatski prepoznati da ste se krenuli baviti nekom od šest aktivnosti.

blank

Po prvi put u Huaweijeve pametne satove dolazi značajka praćenja zasićenosti krvi kisikom (SpO2). Ima abnormalne podsjetnike otkucaja srca (kad je broj previsok ili prenizak), nadzor razine tlaka i mogućnosti praćenja spavanja.

Nova verzija sata drugačija je dizajnerski u odnosu na prethodnu generaciju tako da je kruna sada prikrivena i nalazi se uz tijelo sata od nehrđajučeg čelika. Klasični okrugli brojčanik je s integriranom trakom. Nove boje Mint Green i Lava Red osvježit će ponudu. Sat dolazi u četiri nove boje Graphite Black, Lava Red, Mint Green i Icy White, s mekim i udobnim remenom.

blank

Baterija ugrađena u Huawei Watch GT 2e potrajat će do dva tjedna, odnosno 24 sata slušanja glazbe. Kad je uključen GPS, baterija može trajati do 30 sati. U memoriju sata može se spremiti do 500 pjesama, a reprodukcija se može nadzirati i preko Bluetootha uparenog pametnog telefona.

Cijena za Huawei Watch GT 2e je 199 eura odnosno oko 1520 kuna.

Ako vas i dalje zanima prethodni model Huawei Watch GT 2, zanimat će vas i nova boja Champagne Gold Edition u veličini 42 mm, uz remene u dvije nove boje – Frosty White i Chestnut Red. Novost je praćenje ciklusa namijenjeno ženskim korisnicima. Cijena za model Chestnut Red je 249, a za Frosty White 229 eura.

Huawei Watch GT 2 42 mm
Huawei Watch GT 2 42 mm