IBM predstavio Cloud Satellite

blank

IBM Cloud Satellite donosi zaštićeni, objedinjavajući sloj usluga u oblaku za klijente u svim okruženjima

Kako bi se izgradile sigurne usluge u oblaku putem IBM Cloud Satelita, IBM surađuje s više od 65 partnera iz svog partnerskog ekosustava, uključujući Cisco, Dell Technologies i Intel. Kupcima se pruža fleksibilan, siguran način izvođenja AI i analitičkih radnih opterećenja kao usluga u više okruženja, a da ne moraju sami s njima upravljati.

Od sada su IBM-ove hibridne usluge u oblaku (cloud), zahvaljujući IBM Cloud Satelliteu, dostupne u više okruženja. Lumen Technologies integrirale su IBM Cloud Satellite sa svojom poslovnom tehnološkom platformom kako bi se kupcima omogućilo korištenje hibridnih usluga u oblaku u gotovo stvarnom vremenu te izgradnja inovativnih rješenja.

Bez obzira gdje se klijentovi podaci nalazili, IBM Cloud Satellite donosi zaštićeni sloj usluga. Industrije, poput telekomunikacija, financijskih usluga, zdravstva i državne uprave, imat će koristi od smanjene latencije (kašnjenja), uz hitno reagiranje putem povezanih inteligentnih medicinskih uređaja, rada na daljinu, učenja na daljinu, telehealth usluga itd.

Uz nisku latenciju, od poslovnih korisnika zahtijevat će se ista razina sigurnosti, privatnosti podataka, interoperabilnosti i otvorenih standarda u hibridnom okruženju oblaka. Lumen je tehnološka kompanija koja omogućava četvrtu industrijsku revoluciju, koristeći IBM Cloud Satellite na svojoj platformi Lumen Edge Compute. Kupci će na 180.000 Lumenovih lokacija moći postaviti aplikacije kako bi se osigurala primjena s malim kašnjenjem.

Moći će se izraditi rješenja omogućena u oblaku koja koriste upravljanje aplikacijama putem IBM Cloud Satellite. Time će biti omogućena izgradnja otvorenih, interoperabilnih platformi koje kupcima pružaju veću fleksibilnost implementacije i lakši pristup matičnim uslugama u oblaku poput AI i IoT računala.