Infogamer 2018: na velikom gaming sajmu bit će i mobiteli

blank

Uz više od 1000 igraćih jedinica na 20.000 m2 izložbenog prostora Reboot Infogamera 2018 moći ćete isprobati i mobitele.

Sedmo po redu izdanje jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u svijetu Reboot Infogamer 2018 bit će najbogatije i najatraktivnije do sada, najavljuju organizatori. Gaming događaj odvijat će se kroz pet dana (od 21. do 25. studenog 2018.) na rekordnih 20.000 m2 izlagačkog prostora u čak osam paviljona Zagrebačkog Velesajma prepunih spektakularnih gaming sadržaja.

blankPrema procjenama, Reboot Infogamer 2018 privući će više od 80 tisuća posjetitelja iz cijele Europe, a svoje će novitete predstaviti više od 200 izlagača s više od 1000 igraćih jedinica koje će se moći isprobati na licu mjesta. Najveći svjetski izdavači predstavit će svoje naslove, najnoviji gaming hardver i VR uređaje. Na Velesajmu će se održati finala najvećih regionalnih esports natjecanja, veliki dnevni giveawayi, najveća do sada gaming cosplay natjecanja, ali i ekskluzivni game merchandise te analogne igre i turniri.

Uz gaming na konzolama, na Velesajmu ćete gaming moći isprobati i na smartphoneu Huawei Mate 20 Pro koji uz GPU Turbo poboljšava grafički segment tijekom igranja igara.

blank

Pogledajte kakva je atmosfera na InfoGameru bila prije godinu dana:

blankblankblankblankblank