Inteligentna Noa F serija bit će predstavljena na MWC 2019 u Barceloni

blank

U Barceloni na MWC 2019 Noa predstavlja inteligentne pametne telefone iz F serije.

Svoj treći nastup na Mobile World Congressu 2019 u Barceloni, koji se održava od 25. do 28. veljače 2019. hrvatska tvrtka Hangar 18 iskoristit će za predstavljanje naprednih Android pametnih telefona Noa, tableta Noa i Noa Vision Smart televizora.

blank
Na MWC 2019 doći će oko 110.000 posjetitelja te će uživo moći vidjeti hrvatske mobitele Noa. Prošle godine smo na štandu Noa susreli i prvog čovjeka Deutsche Telekoma

Pametni telefoni Noa iz serije F nosit će oznake F3, F5, F10 Pro i F20 Pro, a cijena uređaja kad dođu u prodaju bit će od 119 do 349 eura. Svi modeli nove F serije imat će ugrađenu AI tehnologiju, dajući najbolje performanse kamere u svim uvjetima. Artificial intelligence dolazit će uz već standardne funkcionalnosti poput kvalitetne kamere, DTS tehnologije zvuka, Face ID-ja, otključavanja otiskom prsta.

blank
Umjetna inteligencija će kamerama na Noa F mobitelima omogućiti bolje rezultate

Noa će u Barceloni predstaviti i još uvijek aktualne modele iz serije N, a to su: N7 i N10 te novi N3 i N20. Na štandu u hali 6 posjetitelji će moći vidjeti i mobitele iz Core serije, Noa tablete, Noaline dodatnu opremu te Noa Vision LED Smart televizore.

Prije godinu dana u Barceloni smo isprobali Noa N7, Android smartphone s tri kamere po 16 megapiksela, uz 4 GB radne memorije i 64 GB interne, HD+ ekran od 5,7 inča u omjeru 18:9.
Pogledajte video:

Mobile World Congress održavat će se do 2023. godine u Barceloni, a zatim će se odlučiti hoće li lijepi katalonski grad i dalje biti domaćin najvećeg događanja u mobilnoj industriji kojeg svake godine posjeti više od 100.000 ljudi iz 200 zemalja svijeta. Naime, svakih šest godina donosi se odluka o sljedećem gradu domaćinu, a Barcelona poznati sajam MWC ugošćuje od 2006. godine. Prije toga se sajam održavao u Cannesu, pod nazivom 3GSM Congress. Vratimo se još dalje u prošlost: 1987. godine show je pokrenut pod nazivom GSM World Congress, zatim je pojavom 3G mreža naziv promijenjen u 3GSM Congress, a kad su došle 4G mreže, naziv je ponovo promijenjen u Mobile World Congress.