Iskon nudi brzine do 200 Mb u sekundi, ali i još neke cool pogodnosti

blank

Iskon Smart paketi kombiniraju internet, telefon i televiziju, a sve tri usluge prolaze kroz brzu liniju, uz brzinu do čak 200 megabita u sekundi kombiniranjem optičke FttH mreže i prve komercijalne implementacije hibridne optičke G.Fast tehnologije.

Uz veće brzine prijenosa podataka možemo kod kuće iskoristiti sve prednosti umjetne inteligencije i strojnog učenja, ali i interneta stvari. Sva tri tehnološka trenda obilježit će 2018. godinu koju Iskon sa svojim uslugama također trendovski prati. I to uz besplatne Smart dodatke: Iskon.Smart Wi-Fi (radi na 5 GHz i nema utjecaja susjeda) ili dodatnih 5000 sadržaja na inteligentnom Iskon.TV-u (filmovi, serije, sport). Na Iskonovoj web stranici sa Smart paketima možete pogledati cjelokupnu ponudu poput paketa s brzinom do 200 Mb/s, s fiksnim telefonom i pametnim Iskon.TV-om (cijena je 219 kuna mjesečno). I uzeti jedan od prethodna dva Smart paketa.

Pogledajte zanimljivu reklamu u liftu:

Otkrivamo vam i što je Iskon.Smart Wi-Fi – to je mreža koja omogućuje neometanu distribuciju Wi-Fi signala i neometano surfanje u svakom kutu doma, bez obzira na debljinu zidova, raspored prostorija unutar većih stanova, kuća katnica, apartmana ili ureda. Uz jednostavnost instalacije i korištenja, usluga nudi dodatne mogućnosti upravljanja Wi-Fi-jem putem mobilne aplikacije: kreiranje posebne mreže za goste ili nadzor nad uređajima/djecom.

iskon paketiU 2017. godini Iskon je ponudio sistematiziranje i kategoriziranje svih TV sadržaja koji su emitirani na televizijskim kanalima, po uzoru na YouTube i druge digitalne servise. Više nije potrebno pratiti na kojem se kanalu i kada emitiraju omiljene emisije – sve čekaju korisnika jednostavnim pritiskom na tipku 0 na daljinskom upravljaču. Osobni algoritam dodatno prepoznaje i preporučuje sadržaje koji bi se korisniku mogli svidjeti na temelju emisija koje rado gleda i redovito prati.

iskon-tv

Za kraj, još jedna zanimljiva reklama koja će vas nasmijati: