Iskreni telekom u ponudi ima super izbor mobilnih tarifa

blank

Nove mobilne tarife Hrvatskog Telekoma od sada su dostupne u ponudi Iskona, a možete kupiti i novi smartphone na rate

Svatko treba iskrenog prijatelja, zar ne? Tako smatraju u Iskonu koji će vam kroz nove jesenske ponude, poput iskrenog prijatelja, ponuditi mobilne tarife (Hrvatskog Telekoma), uz sjajne uštede i mogućnost kupovine smartphonea na rate na telekom računu (bez kreditnih i debitnih kartica).

blank blank

Iskon za početak ističe devet uređaja iz bogate HT jesenske ponude, koji se mogu odabrati već od 3kn/mj. Bestselleri ovdje su svakako Xiaomi Redmi Note 9 Pro i Mi 10T, za koje se izdvaja 40 odnosno 120 kuna mjesečno.

Iskonovci od sredine listopada imaju super izbor od 5 mobilnih tarifa – XS, S, M, L i Unlimited, one koje od nedavno dolaze bez ugovorne obveze. Iskreno, kažu, svjesni su činjenice da samo jedna mobilna tarifa koju su dosad imali u ponudi nije zadovoljavala potrebe baš svih korisnika. Odabirom neke od novih mobilnih tarifa Hrvatskog Telekoma ostvarit ćete i izdašni popust na Iskon fiksne usluge (internet i TV).

blank

Tarife se razlikuju po cijeni, količini uključenog podatkovnog prometa te jedinica za razgovore i SMS-ove. Zajedničko im je to što dolaze bez ugovorne obveze, pa svakom korisniku omogućuju jednostavan prelazak s tarife na tarifu ovisno o trenutnim potrebama za podatkovnim prometom.

Svatko tko odabere jednu od novih HT tarifa, dobiva i 30 kuna mjesečnog popusta na SOLO NET paket (u kojem Iskon uvijek isporučuje najveću moguću brzinu) tj. čak 60 kuna popusta mjesečno na NET+TV paket, u kojem uz superbrzi kućni internet stiže i moderna IPTV usluga s naglašenom bogatom ponudom filmskih kanala, naprednom tražilicom i snimalicom sadržaja.

„Naš SOLO NET je oduvijek bio najpopularnija usluga među Iskonovcima, tehnološki educiranom i progresivnom ekipom. Upravo oni su svjesni da nikome ne treba 3000 kanala, već dobar sistem koji će im pomoći pronaći relevantne sadržaje koje vole i žele pratiti. To smo im i ponudili s novim Iskon.TV-om, a vjerujemo da će ih sada dodatno osvojiti i svježa kombinacija s mobilnim tarifama Hrvatskog Telekoma“, zaključili su Iskonovci koje u odličnoj jesenskoj TV i online kampanji zastupa iskreni kazališni glumac Jerko Marčić.

Poštapalica „Iskreno…“ iz Iskonovih šaljivih spotova već ulazi u naš kolokvijalni govor: