Moshi zaštitna oprema koju obavezno treba svaki iPhone

blank

Isprobali smo Moshi dodatnu opremu koja odlično štiti iPhone 11 i druge Appleove mobitele

Nemojte niti pomisliti koristiti Apple iPhone pametni telefon bez zaštitnog stakla za ekran, bez zaštitne maske za kućište, a praktične su i razne vezice za mobitel (oko vrata i ruke) te držač za mobitel u automobilu s bežičnim punjačem.

Uzeli smo iPhone 11 i na njemu isprobali svu Moshi dodatnu opremu. Dojam? Savršeno! Izuzetno kvalitetna završna obrada, materijali koji su korišteni, komfor pri korištenju te dizajn po kojem će se vaš iPhone mobitel i dalje isticati, iako je smješten u zaštitna kućišta.

 

Moshi IonGlass za iPhone 11 i iPhone XR

blank

Unutar pakiranja s nazivom Moshi IonGlass Privacy Screen Protector for iPhone 11 / XR nalazi se zaštitno staklo koje dolazi od ruba do ruba ekrana, a uz zaštitnu komponentu što se tiče oštećenja ekrana ima i funkciju zaštite sadržaja vašeg pametnog telefona od tuđih pogleda (privatni kut do 50 stupnjeva). Idealno za korištenje mobitela u javnom prijevozu.

Zaštita Moshi IonGlassa je jača od temperiranog, kaljenog stakla (koje je inače samo termički obrađeno) jer se koristi ojačanje na molekularnoj razini što ga čini jačim i gotovo nemogućim za ogrebati, čak i s oštrim nožem. Postavlja se na prethodno očišćen ekran (u pakiranju smo dobili i krpicu za odstranjivanje prašine) vrlo jednostavno tako da vam nije potrebna ničija pomoć. Uz staklo dolazi i Moshi globalno jamstvo.

 

Moshi altra zaštitna maska s remenom za ručni zglob

blank

U Shadow crnoj i Sahara bež boji tanko elegantno zaštitno kućište za iPhone 11 uz teksturirani uzorak poboljšava prianjanje na vašem mobitelu. Poput svih Moshi dodataka, i altra je 100 posto netokrična i bez BPA, a kompatibilna je sa SnapTo serijom dodataka. S punim nazivom Altra Case with Detachable Wrist Strap for iPhone 11 dolazi sa zaštitnom maskom s vodootpornim premazom te odvojivim remenom za ručni zglob. Omogućuje jednostavno nošenje mobitela u ruci ili oko zgloba, uz zaštitu od padova na svim stranama (MIL-STD-810G vojni certifikat). Omogućuje nesmetano punjenje baterije, korištenje kamera i tipki na boku iPhone telefona.

 

Moshi remen

blank

Moshi Altra Body Strap je remen koji se spaja na Moshi altra zaštitnu masku, a podesive je dužine do 76 centimetara. Idealan je za nošenje mobitela oko vrata ili preko ramena kako bismo imali slobodne ruke, a kad želimo snimati kamerom tada je mobitel siguran od pada. Ljubitelji vanjskih aktivnosti bit će oduševljeni.

 

Moshi iGlaze zaštitna maska

blank

U predivnim bojama, Pearl bijeloj i Armour crnoj tanko, elegantno i savitljivo zaštitno kućište Moshi iGlaze nudi fuziju vrhunskog dizajna, funkcionalnosti i zaštite. Za zaštitu od pada tu je metalni okvir s vrhunskom završnom obradom, 100 posto je netoksičan, a kompatibilno je s Moshi SnapTo serijom. Vrhunski sjajni (glosi) zaštitni premaz prekriva masku s vojnom zaštitom od padova, u tankom izdanju. Korištenje tipki na boku je praktično, a precizni izrez kamere osigurava fotografije bez efekta odbljeska koji se vrlo često vidi kod drugih maski.

 

Moshi SnapTo magnetski držač mobitela u vozilu

blank

S podržanim bežičnim punjenjem (Qi certifikat) Moshi SnapTo jednostavan je držač mobitela u vozilu. Nema potrebe za lijepljenjem vanjskih dijelova na mobitel, što mnogima ne odgovara, tako da je ovaj držač najpraktičnije izveden. Može se montirati bilo gdje u kabini automobila pomoću držača za ventilacijski otvor ili pak preko adaptera s 3M trakom koji se zalijepi na komandnoj ploči. Apple iPhone mobitel prethodno mora biti zaštićen s Moshi SnapTo maskom, a pri korištenju mobitel može biti postavljen u bilo koji položaj (vertikalno, horizontalno, pod kutom), što može biti vrlo bitno ako se koristi navigacija na ekranu telefona.